Sharjah'dan Trabzon'a 86 adet kaçak cep telefonu!

Trabzon Havalimanı'nda piyasa değeri yaklaşık 350 bin TL olan 86 adet kaçak cep telefonu ele geçirildi!

Sharjah'dan Trabzon'a 86 adet kaçak cep telefonu!
Abdulkadir ŞEKER
Abdulkadir ŞEKER
20 Eylül 2019 Cuma 18:04

Trabzon'da Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekiplerinin denetimlerinde, havalimanında Türkmenistan uyruklu 3 şüpheli yolcunun üzerinde x-ray cihazı için özel tasarlanan atlete yerleştirilen piyasa değeri yaklaşık 350 bin TL'lik 86 adet kaçak cep telefonu ele geçirildi.


Birleşik Arap Emirliklerindeki Sharjah Havalimanı'ndan Trabzon Havalimanı'na gelen Türkmenistan uyruklu R. G. M.B. ve A. O.'nun davranışlarından şüphelenerek yapılan aramda, şüphelilerden birinin beline sardığı korseye gizlediği 31 adet kaçak cep telefonu olduğunu, diğer şüphelinin x-ray cihazına yakalanmaması için özel tasarlanan atlet üzerinde oluşturduğu ceplere 55 adet kaçak cep telefonu yerleştirdiği tespit edildi.

Şüphelilerin bagajlarında da yapılan aramalarda toplam 86 adet kaçak cep telefonu ele geçirildi. Piyasa değeri yaklaşık 350 bin TL olduğu belirlenen kaçak cep telefonlarına el konulurken, gözaltına alınan yabancı uyruklu şahıslar da sevk edildiği adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.