TEMAD Mustafa Selçuk’u Yeni Görev Yerine Uğurladı

TEMAD Mustafa Selçuk’u Yeni Görev Yerine Uğurladı
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
13 Ağustos 2020 Perşembe 21:09

Trabzon Akçaabat Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Selçuk, 7 yıldır görev yaptığı Akçaabat’taki görevinin son günlerinde  veda ziyaretlerini sürdüren Selçuk TEMAD Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine ziyarette bulundu.

 

Jandarma Kıdemli Binbaşı Mustafa Selçuk 2013 yılının Eylül ayında Yüzbaşı rütbesiyle Akçaabat’taki görevine başladı, burada binbaşı rütbesi aldıktan sonra 2016 yılının Ağustos ayında 1 yıllığına Azerbaycan’da görevlendirildiği süre haricinde Akçaabat’ta fiili olarak 6 yıl görev yapan Çorum nüfusuna kayıtlı Selçuk, Yarbay rütbesine terfi edip Konya Ereğli’ye tayin oldu.

 

Selçuk’u TEMAD Uğurladı

Trabzon da faaliyetlerine devam eden kısa adı TEMAD olan  Türkiye Emekli Astsubaylar Dernek Başkanı Erdoğan Usta ve yönetim kurulu üyeleri tarafından Trabzon’daki dernek lokalinde bir araya gelen J.Kdm. Bnb Mustafa Selçuk ve beraberindekiler veda ziyaretlerinin akabinde Selçuk kısa bir veda konuşmasında şunları söyledi.

 

Bu güzel İlimizin ve Güzel İlçesinde 2013 yılından 2020  yılına kadar uzun bir dönem görevde bulundum diyen Selçuk herkese bu güzel düşünceleri için teşekkür ederim.’’2013 yılının  Ağustos ayında aldığım Akçaabat Jandarma komutanlığı görevim 12 Ağustos 2020 itibariyle son buldu.Eylül ayı başında yeni görev yerimiz olan Konya Ereğli de başlayacağım. Biz burada kısacık bir durum güncellemesinde bulunduk Konya’da olacağız ancak hep kalbimiz burada olacak şimdilik Allah’a ısmarladık hakkınızı helal edin diyerek konuşmasına son verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.