TEMAD Trabzon İl Başkanlığından Basın Açıklaması

TRABZON; TEMAD kısa adıyla faaliyetlerine başlayan İl Başkanı olan Trabzon Şalpazarı İlçesine bağlı Üzüöü mahallesi sakinlerinden merhum Köy Hizmetleri Şefi Veysel Usta'nın emekli Astsubay oğlu Erdoğan Usta tarafından Trabzon da faaliyetlerine başlayan TEMAD basın bildirisi yayınladı.

TEMAD Trabzon İl Başkanlığından Basın Açıklaması
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
02 Mart 2020 Pazartesi 21:58

TRABZON; TEMAD kısa adıyla  faaliyetlerine başlayan İl Başkanı olan Trabzon Şalpazarı İlçesine bağlı Üzüöü mahallesi sakinlerinden merhum Köy Hizmetleri Şefi Veysel Usta'nın emekli Astsubay oğlu Erdoğan Usta tarafından Trabzon da faaliyetlerine başlayan TEMAD  basın bildirisi yayınladı.

Geçtiğimiz günlerde  Suriye -İdlip'te yaşanan acı olaydam dolayı TEMAD Başkan'lığı ,Yönetim Kurulu ve Tüm üyelerimiz ile Birlikte Suriye/İdlip'te Görevli Türk Sılahlı Kuvvetleri'ne mensup Birliklere  yönelik Suriye Rejim güçlerinince düzenlenen hain saldırıda  36 vatan evladımız şehit olmuştur. 40 kahraman silah arkadaşımız da yaralanmıştır. Türk Askerini hedef alan menfur saldırıları şiddetle kınıyor  ve lanetliyoruz.Şehitleimize Allah'tan  rahmet yaralılarımıza acil şifa dileriz.Emekli bir Astsubay  olarak Türk Sılahlı kuvvetleri  ve Türkiye  Cumhuriyeti Güçlü ve köklü bir Devlettir.Bu Hain Saldırıların üstesinden süratle gelerek Cevabını misliyle verecektir.

Suriye Rejiminin insanlığa karşı işlediği suçların biran önce durdurulması maksadıyla ASTANA VE SOÇİ mütabakat süreçlerinin ilgili devletlerle ve uluslararası toplumu üzerlerine düşen  görevi ivedilikle  yerine getirmeye davet ediyoruz. Türk Sılahlı Kuvvetleri'nin her kademesinde görev yapan biz emekli Astsubay 'lar ile Asker kökenli derneğimizin mensupları olarak Verilecek her türlü göreve  hazırız.Türk Sılahlı Kuvvetlerimize Sonsuz destek veriyoruz Bizler herzaman ve daima sizin yanındayız.Tekrar Milletimizin başı sağolsun ;Saygılarımla Trabzon Temad Yönetim kurulu Başkanı Erdoğan Usta

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.