Trabzon'da yangın paniği 10 ilçede yangın çıktı!

Akçaabat, Araklı, Arsin, Çaykara, Dernekpazarı, Köprübaşı, Of, Ortahisar, Sürmene ve Vakfıkebir ilçelerinde bugün akşam saatlerinde yangın çıktı! Şiddetli rüzgarın etkili olduğu bölgelerde, itfaiye ekipleri yangınlara güçlükle müdahale ediyor.

Trabzon'da yangın paniği 10 ilçede yangın çıktı!
Trabzon Haber
Trabzon Haber
23 Aralık 2019 Pazartesi 23:24

İlçelere bağlı ormanlık alanlarda akşam saatlerinde bilinmeyen nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine bölgelere Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü ve itfaiyenin yanı sıra İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri sevk edildi. 

Şiddetli rüzgar nedeniyle ekipler, yangınlara güçlükle müdahale ederken Gümüşhane'den takviye arazöz ve itfaiye aracı sevk edildi. Yangının, ilk belirlemelere göre yaklaşık 10 ilçede etkili olduğu, alevlerin kontrol altına alınması için çalışmaların sürdüğü bildirildi. Bölgelerdeki evler tahliye edildi.


Trabzon Valiliği, kentin 10 ilçesinde meydana gelen 22 farklı örtü yangınının söndürüldüğünü bildirdi.

Trabzon Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Akçaabat, Araklı, Arsin, Çaykara, Dernekpazarı, Köprübaşı, Of, Ortahisar, Sürmene ve Vakfıkebir ilçelerinde bugün akşam saatlerinde farklı noktalarda örtü yangını meydana geldiği belirtildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.