TRABZON'LU KEREM YILDIRIM'DAN İLK MAÇ, İLK ROUND, İLK NAKAVT

Velbertte düzenlenen boks turnavasında ERBAUT GmbH sponsorluğunda ringe çıkan Trabzonlu Kerem Yıldırım rakibini ilk round’da nakavt etti. VELBERT – Meinerzhagen’de işçi bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Kerem Yıldırım çocukluğundan beri meraklı olduğu boks sporunda emin adımlarla ilerliyor.

TRABZON'LU KEREM YILDIRIM'DAN  İLK MAÇ, İLK ROUND, İLK NAKAVT
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
10 Kasım 2019 Pazar 07:06

İlk Maç, İlk Raund, İlk Nakavt. Velbertte düzenlenen boks turnavasında ERBAUT GmbH sponsorluğunda ringe çıkan Trabzonlu Kerem Yıldırım rakibini ilk round’da nakavt etti. VELBERT – Meinerzhagen’de işçi bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Kerem Yıldırım çocukluğundan beri meraklı olduğu boks sporunda emin adımlarla ilerliyor.

Hedefim; Almanya Şampiyonluğu. Kerem Yıldırım, maç sonrası yaptığı açıklamada, ‘‘Boksa çocukluğumdan beri meraklıydım. Çocukken başladım, fakat sonra bir süre ara verdim. 16 yaşımdan sonra tekrar boks yapmaya başladım. Bugün ise tekrar ringe çıkarak ilk profesyonel maçımı yaptım. Rakibimi ilk roundda nakavt ederek maçı kazandım. Bu başarımda arkamda her zaman desteğini hissettiğim ailemin rolü çok büyük. Başarı basamaklarını emin adımlarla tırmanıp Almanya şampiyonluğuna kadar yükselmek istiyorum. Bugün beni yalnız bırakmayan ERBAUT GmbH sahibi Dr. Erdal Osmançelebioğlu’na çok teşekkür ederim‘‘ dedi.

Değerlerimize Sahip Çıkıyoruz. Kerem Yıldırım’ın maç sponsoru olan ERBAUT GmbH’nın sahibi Dr. Erdal Osmançelebioğlu ise, ‘‘Kerem, başarılı, disiplinli ve terbiyeli bir gencimiz. Böyle gençlerimizi desteklemek bizim en kutsal görevlerimizden birisi. Sporda ve diğer alanlarda başarılı olan genç değerlerimize sahip çıkıp onların daha iyi yerlere gelmelerine katkımız olursa ne mutlu bize. Biz Allah’ın verdiği imkanları böyle gençlere yatırırsak geleceğimiz için çok güzel şeyler yapmış oluruz‘‘ dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.