Trabzon’un Parlayan Güneşi 7 M Hastanesi

Trabzon’un Parlayan Güneşi 7 M Hastanesi
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
31 Temmuz 2020 Cuma 07:27

Trabzon ve bölgeye kısa bir zaman içerisinde gösterdiği titiz çalışma anlayışı ve uyumlu Hekim kadrosuyla bir anda adından söz ettiren bir sağlık kuruluşu olarak 7M Hastanesine ziyaretler devam ediyor.

Trabzon’un ve Bölgenin dikkatlerini bir anda üzerine çeken bir sağlık kuruluşu olarak öne çıkan 7M Hastanesine TEMAD Başkanı Edoğan Usta, TEMAD üyesi eski Beşikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Can, Şalpazarı Belediyesi ile kardeş Belediye protokolü imzalayan eski Giresun Doğankent Belde Belediye Başkanı Haşim Tekin Birol, Şalpazarı Ses Haber Gazete& 61.COM.TR  imtiyaz sahibi ve  Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Özcan ile 7M Hastanesi personellerinin de hazır bulunduğu bir karede buluştular.

Büyükliman Dergisine Hayran Kaldılar

Trabzon’da geçtiğimiz aylarda faaliyete başlayan 7M Hastane ziyaretimize Büyükliman Gazeteciler Cemiyetine üye Bağımsız gazeteciler tarafından derlenerek titizlikle hazırlanan Büyükliman Dergimizi cemiyet adına hastane yöneticilerine taktim ettik. Dergiyi inceleyen idari kadro ,”Çok güzel bir çalışma imza atmışsınız” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Özel 7M Hastane Kadrosu

7M Hastanesinde toplam 29 hekim görev yaparken 153 personel ile hizmete devam ediyor. Özel 7M Hastahanesi’nde 6 Dahiliye yoğun bakım, 4 Cerrahi yoğun bakım, 16 Yeni doğum yoğun bakım olmak üzere toplam 75 yatak kapasite ile hizmete devam ediyor.

7M Hastanemizde Genel Cerrahi, Dahiliye,  Çocuk sağlığı, Göz Polikinliği Kulak. Burun. Boğaz, Göğüs hastalıkları, Kadın hastalıkları, Girişimsel radyoloji, Üroloji, Kardiyoloji, Beyin ve Sinir Cerrahi, Fizik tedavi ve iyileştirme, Tüp bebek. Acil polikinlik hizmetleri mevcut olup ayrıca tüm açık ve laparoskopik cerrahi ameliyatlar yapılmaktadır.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.