UZUN BGC ZİYARET ETTİ

TRABZON; Beşikdüzülü olan aslen , İstanbul’da Ağasar Dergisi’nin fotoğraflarını çeken Araştırmacı Yazar ve Fotoğrafçı Turan Uzun, merkezi Vakfıkebir de bulunan Büyükliman Gazetesiler Cemiyetini ziyaret etti. Şalpazarı İlçesi’nin Şehit ve Gazilerini araştırarak, “Trabzon Şalpazarı Şehit ve Gazileri” adlı kitapta topladı.

UZUN BGC ZİYARET ETTİ
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
12 Ekim 2020 Pazartesi 21:59

TRABZON; Beşikdüzülü olan aslen , İstanbul’da Ağasar Dergisi’nin fotoğraflarını çeken Araştırmacı Yazar ve Fotoğrafçı Turan Uzun, merkezi Vakfıkebir de bulunan Büyükliman Gazetesiler Cemiyetini ziyaret etti. Şalpazarı İlçesi’nin Şehit ve Gazilerini araştırarak, “Trabzon Şalpazarı Şehit ve Gazileri” adlı kitapta topladı. Araştırmacı – Yazar ve Fotoğrafçı Turan Uzunun eşsiz eserinin baskısı tamamlanmasının ardından 7 yıllık bir araştırma sonucunda okurlarıyla buluşan Trabzon Şalpazarı Şehit ve Gazileri kitabı Dünya da bulunan 8 Üniversite Kütüphanesinde yerini alarak yardımcı kaynak kitabı olarak belirlenen bu eseri cemiyete takdim etti.

Araştırmacı Yazar Turan Uzun Merkezi Trabzon Vakfıkebir de bulunan Büyükliman Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Yazar uzun 7 Yıllık bir titiz çalışma sonucunda Türkiye de tek İlçe Şehit ve Gazileri kitabını hazırlamasın ardından okurlarıyla buluşturmasını sağlayan Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti üyelerine teşekkür ederek bu değerli “Trabzon Şalpazarı Şehit ve Gazileri” çalışma eserini Büyükliman Gazeteciler Cemiyet Başkanı Aydın Gelleci adına yönetim kurulu üyesi Mustafa Özcan’a takdim etti. Yazar Uzun Bu yorucu ve uzun bir çalışma sonucunda okurlarıyla buluşan eserin okuyuculara ulaşmasında büyük emekleri bulunan Büyükliman Gazeteciler Cemiyet Başkanı Yönetim kurlu ve üyelerine teşekkür etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.