VAKFIKEBİRDEN DÜNYAYA LEZZET DAĞITAN KEBİR'DEN TGC'YE ZİYARET

Kebir Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yılmaz Karadeniz, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

VAKFIKEBİRDEN DÜNYAYA  LEZZET  DAĞITAN KEBİR'DEN TGC'YE ZİYARET
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
04 Şubat 2021 Perşembe 22:33

Kebir Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yılmaz Karadeniz, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Karadeniz’i TGC Başkanı Ersen Küçük ve basın mensupları karşıladı.

“PANDEMİ BİZİ DAHA ÇOK ÇALIŞMAYA SEVK ETTİ”

Burada açıklamalarda bulunan Kebir Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yılmaz Karadeniz, pandemi sürecinin etkileri ile ilgili, “Pandemi süreci bizim çalışmamızı zorluklara rağmen engellemedi. Tedbirleri aldığımızdan dolayı rahatladık. Hijyen ve mesafe kurallarını sistem olarak oturttuğumuzdan dolayı elemanları çoğalttık. Programladık ve üretim devam eti. Markamızın Türkiye çapında kabul görmesi, istenilmesi bizi daha çok çalışmaya sevk etmiştir. Markamız çok eskiye dayanan Türkiye’de kabul gören özellikle Karadeniz bölgesi ve insanı dışarıda yaşıyor ve tercih ediliyoruz. Zor günleri atlatmışızdır. Bundan sonraki çalışma daha çok önem gösteriyor. Ayakta kalmak daha farklı şeyleri üretip sunma açısından sürekli yenilikleri takip etmek çok önemli. İnşallah daha fazla katkı sunarız. Çalışma bizden takdir Allah’tan” dedi.

YENİ YATIRIMLAR OLACAK MI?

“Yeni yatırımlar olacak mı?” sorusunu yanıtlayan Karadeniz, “Mevcut olan yatırımları pandemi dönemi içerisinde hızlı gidişini tedbir açısından belli bir ölçüde yavaşlattık. Bundan sonraki programımız bunları en erken nasıl bitirebiliriz diye çalışıyoruz. 3-5 ay içerisinde hızlı bir şekilde bitirmeye gideriz. Üretim ve maliyetler açısından piyasaya daha fazla mal süreriz” diye konuştu.

“ÖNCE ÇALIŞIP SONRA ELEŞTİRMELİ”

Asgari ücretle ilgili Karadeniz, “Asgari ücret Türkiye’nin ekonomisine göre belirlenmiş olduğu bir fiyatlandırmadır. Biz elimizden gelen katkıyı çalışan arkadaşlarımıza sağlamak için uğraşıyoruz. Asgari ücretin üzerinde vermeye çalışıyoruz. Çalışan hak eden, ihtiyaçlı olandır. Dışarıdan eleştiri yapmak kolaydır. İnsanlar önce çalışıp sonra eleştirmelidir. Bu anlayış bizde oluşursa hakkımız asgari ücretin yukarıya çıkarılmasını talep etmeliyiz. Sosyal devlet elinden gelen desteği veriyor işsizlere. İşsizleri iyi tetkik etmek lazım. İş var mı yok mu diye incelenmeli. İnsanların çalışmadığı, çalışmama sebepleri tespit edilmeli. Herkes bir şey üretmelidir. Eliyle üretici olmalıdır. Asgari ücreti normal görüyorum. Gücü yeten sanayiciler ve işletmelerin daha üst tutarları vermesini de destekliyorum” dedi.

“KEBİR FİRMASI TAKLİT EDİLİYOR”

Kebir firmasının taklit edilmesiyle ilgili Karadeniz, “Kebir, Türkiye markası olduğundan dolayı güvenilir marka olması önemlidir. Önce çalışanlarımız ve tüketicilerimize teşekkür ediyorum. Markayı büyütmek çok zordur. Büyük bir emek sarf ediliyor. Bunun için bedeller ödeniyor. Bu hazır piyasadan birileri benzeterek nemalanmak istiyor. Kanunlar Türkiye’de belli. Bir yere kadar gidebiliyorsunuz. Taklitlere karşı çıkıyorsunuz ama bir yere kadar gidebiliyorsunuz. Kanunun boşluklarından faydalanılarak yapılan bir şeydir. Bize zararı var mı konusunda biz onu daha çok kaliteye, hizmete önem göstermemiz gerektiğini düşünüp hareket ediyoruz. Vatandaş bir yere kadar kabullense de kısa sürede vazgeçebilir” dedi.

Haber Kaynağı;Büyükliman Postasi

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.