UZUNGÖL'DE TAHTABÜS KEYFİ

UZUNGÖL'DE TAHTABÜS KEYFİ
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
05 Haziran 2021 Cumartesi 22:28

Karadeniz Turizminin Göz Bebeği Uzungöl´de Tahtabüs Keyfi Yaşanıyor. Ülkemizin ve Karadeniz´in en önemli Turizm Merkezlerinden Uzungöl´de Turizm adına her gün yeni bir etkinlik gerçekleştiriliyor. Uzungöl´ü ziyarete gelen insanların hem daha iyi zaman geçirebilmesi hem de Uzungöl´ü daha iyi tanıyabilmeleri adına bu defa da Tahtabüs yaptırılarak Uzungöl´ü ziyarete gelen insanların beğenisine sunuluyor.

İnan Kardeşler tarafından yaptırılan Tahtabüs´te bir arabada aradığınız her şey var. Tamamı ahşap´tan yaptırılan Tahtabüs çekiciliği ve konforu ile turistlerin yoğun olarak ilgisini çekiyor. Üstü açık olarak 13+1 kişi olarak tasarlanan Tahtabüs ile Uzungöl´e gelen yerli ve yabancı turistlere turlar düzenleniyor..Yaz boyunca Uzungöl´ü ziyaret etmeye gelecek olan Turistlerin hizmetine sunulan Tahtabüsün estetik ve mükemmel görünümü ise görenleri hayretler içerisinde bırakıyor.

Tahtabüsün yapılması ve hizmete sunulması ille ilgili görüştüğümüz Turizmci Mehmet İnan ile Mimar ve aynı zamanda Turizmci olan Yavuz İnan Uzungöl´de insanlara farklı Turizm aktiviteleri sunabilmenin gayreti içerisinde olduklarını ifade ettiler. Uzungöl´de Turizmin çeşitlenmesi gerektiğini ifade eden Mehmet İnan Uzungöl´ün Turizmde Cazibe Merkezi olduğunu ve farklı Turizm aktiviteleri ile de bu Cazibe Merkezini daha yukarılara taşımayı hedeflediklerini ifade etti.

Ormandan dolayı Odun ve Tahtanın Uzungöl´ün sembolü olduğunu ve bu mantık ile yola çıktıklarını ifade eden Mehmet İnan bu düşünce ile bir otobüs yaptırdıklarını ve tahtadan yapıldığı için de ismini Tahtabüs koyduklarını ifade etti.

Tahtabüsün üstünü açık olarak tasarladıklarını ifade eden Mimar Turizmci Yavuz İnan ise insanların Uzungölde bulunan doğal güzellikleri daha kolay ve rahat seyredebilmeleri için bu kararı verdiklerini ifade etti.Tahtabüs ile yaz boyunca Uzungöl Dostlarına hizmet vereceklerini ifade eden Yavuz İnan daha ilk günden Tahtabüslerinin büyük ilgi gördüğünü ve Turizm yoğunluğu ile birlikte bu ilginin daha da artacağını ifade etti. Bundan sonraki yıllarda artan talebe cevap vermek amacı ile yeni Tahtabüslerin İmalatını tasarlayacaklarını ifade eden Yavuz İnan Uzungöl´ü ziyarete gelen insanların Uzungöl´den memnun ayrılabilmeleri için sürekli yeni projeler ürettiklerini ifade etti. Yerli ve Yabancı Turistlerin büyük ilgi gösterdikleri Tahtabüs yaz boyunca Uzungöl´ü ziyarete gelecek olan misafirlerine hizmet sunacak.

Haber kaynağı;Çaykara Gündem

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.