33 Yıllık Rekortmen Doktor Çıtlak'tan Bir Büyük Başarı Daha

33 Yıllık Rekortmen Doktor Çıtlak'tan Bir Büyük Başarı Daha
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
14 Ocak 2020 Salı 21:00

TRABZON; Beşikdüzü İlçesine bağlı Kızılağaç mahallesi sakini ve 2013 yılı  19 Aralık ayında 90 yaşında ebediyete uğurladığımız Aile büyüğümüz merhume Nazire Çıtlak Özcan’ın Amcaoğlu Merhum Çıtluğu Osman oğlu Vakfıkebir Devlet Hastanesinde 16 yıldır görev yapan Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. İmdat Çıtlak Bölgemizde 80’li yıllarda görev yapan ‘’Afganlı Doktor’’ olarak tanına Doktordan sonra halkın en çok takdirini toplayan doktor olarak öne çıktı. Çıtlak 33 yıllık meslek hayatında 50 binden fazla ameliyat yaptığı belirtti. Vakfıkebir Devlet Hastanesinde görev yapan Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. İmdat Çıtlak 33 yıldır büyük bir başarı ile sürdürdüğü mesleki yaşamında 50 binden fazla ameliyat yaparak kırılması zor bir rekora imza attı.Vakfıkebir Devlet Hastanesinde görev yapan Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. İmdat Çıtlak 33 yıldır büyük bir başarı ile sürdürdüğü mesleki yaşamında 50 binden fazla ameliyat yaparak kırılması zor bir rekora imza atmıştı.



33 Yıllık Rekortmen Doktor Çıtlak'tan Bir Büyük Başarı Daha

Dr. İmdat Çıtlak ameliyat için Manisa’dan Vakfıkebir’e gelen hastasından başarılı bir operasyon ile dalak ve tümöral kitleyi alarak metastaz olmasını önledi.Yaptığı onlarca başarılı ameliyat ile adı ‘Rekortmen doktor’ olarak anılan Vakfıkebir Devlet Hastanesi Doktorlarından İmdat Çıtlak başarılı ameliyatlarına bir yenesini daha ekledi.
 Manisa ili Demirci ilçesinde yaşayan 62 yaşındaki Zelike Önal’a Primer Dalak Tümörü teşhisi kondu. Manisa’da çeşitli hastanelere giden Zelike Önal riskli olacağı düşüncesi ile ameliyat edilemedi. Daha sonra nerede ameliyat olabileceği ile ilgili araştırmalar yapan Melike Önal’a sadece Büyükliman Yöresinde değil yurdumuzun çeşitli köşelerinden gelen hastaları başarılı bir şekilde ameliyat eden Dr. İmdat Çıtlak tavsiye edildi. Önal, bunun üzerine Vakfıkebir Devlet Hastanesi’ne geldi. Burada Dr. İmdat Çıtlak tarafından yapılan 1,5 saatlik başarılı bir operasyon ile birlikte dalak ve tümöral kitlenin tamamı alınarak metastaz olması engellendi. Sağlık durumu gayret iyi olan hasta Zelike Önal, Vakfıkebir Devlet Hastanesi’ne gelerek Dr. İmdat Çıtlak’a ameliyat olma kararı vermekle son derece doğru bir karar verdiğini ifade ederek Dr. İmdat Çıtlak’a ve hastane çalışanlarına teşekkür etti.

kaynak;http://www.buyukliman.net/

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
HÜSEYİN - 4 yıl önce
Cok basarılı doktor ellerine sağlık bu zmana kadar yaptığı ameliyat lar içinde Allahım ondan razı gelsin
Ama haber kanalı haber okumaktan soğutur insanı acaba yazmak için mi yazıyolar yojsa bu kadar uzatmak nedir elli bin kere yazmıssınıx aynı şeyleri yuhh size adamın hbrni ne hale sokmus sunuz
TEBRİKLER İMDAT HOCAM SEVİYORUZ SİZİ❤️
Avatar
İsimsiz - 4 yıl önce
Doktorluğu iyi olabilir lakin karakter koca bir sıfır. Hakkında en çok şikayette bulunulan doktor olarak da rekor kırmış olabilir.
Avatar
Mehmet ergut - 4 yıl önce
Başarılarının devamını dilerim
Avatar
Kadir bozbaş - 4 yıl önce
Dr. İmdat beye ve sağlık ekibine bölgemizde vermiş olduğu başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.Başarı tesadüf değildir.
Avatar
Kral - 3 yıl önce
Bölgenin gelmiş geçmiş yöremizdeki insanların duruşu değil başarılarını anlatırsak daha iyi olmazmı !