AZERİ GARDAŞLARIMIZI VAKFİKEBİR EKMEĞİ İLE UĞURLADIK

AZERİ GARDAŞLARIMIZI VAKFİKEBİR EKMEĞİ İLE UĞURLADIK
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
18 Ağustos 2021 Çarşamba 06:18

Yurt genelinde çıkan orman yangınlarına destek için kardeş ülke Azerbaycan’dan Azerbaycan Olağanüstü Haller Bakanlığına bağlı itfaiyeciler, yangınların söndürülmesinin ardından görevlerini tamamlayarak dönüş yoluna Trabzon’un Vakfıkebir İlçesi’nde karşılanarak çeşitli hediyelerle uğurlandılar.

Vakfıkebir İçresi Körez Mahallesi Sahil yolunda Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, Trabzon Orman Bölge müdürü Emin Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Merthan Çelik ve STK temsilcileri, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Uzun, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar tarafından sevgi gösterisiyle karşılanan itfaiyecilere Vakfıkebir Belediyesi tarafından Kuran-i Kerim, , Kebirsüt AŞ. Tarafından erzak paketi ve Mevlana Taş Fırını tarafından “Vakfıkebir Ekmeği”nden oluşan 500 kişilik çeşitli hediyeler verilerek uğurlandılar.

Azerbaycanlı kardaşlarımıza teşekkür ediyoruz diyen Belediye Başkanı Muhammet Balta, bu zor günümüzde yanımızda yer aldılar. Bu gün de memleketlerine dönüyorlar. Bizlerde kendilerine hem teşekkür etmek hem de Vakfıkebir’in meşhur Ekmeğini ikram etmek ve yöresel ürünlerden oluşan firmalarımızın ürünlerinden oluşan hediye paketlerimizi kendilerine takdim edeceğiz. Emeği geçen firmalarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca burada heyecanla bekleyen vatandaşlarımıza da teşekkür ediyoruz. Rabbim böyle afetlerden bizleri korusun. İnşallah böyle afatlar bir daha yaşamayız dedi.

Trabzon Orman Bölge müdürü Emin Yılmaz, yangın bölgesinden geri dönüş yapan Azeri vatandaşlarımız geri dönüş yapıyorlar. Bizde burada hem Trabzon olarak hem de Vakfıkebir olarak teşekkür bazında hediye vererek uğurlamak istediklerini söyledi.

Azeri itfaiyeciler için 500 adet “Vakfıkebir Ekmeği”ni dağıtan Mevlana Taş Fırını işletmecisi Osman Baltürk yaptığı açıklamada; Ülkelerinden ülkemize yardıma gelen Azeri gardaşlarımıza küçük bir yardımda bulunmak istedik. Gönüllerini hoş edelim istedik. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Allah bir daha böyle afet bizlere göstermesin dedi.

Muhteşem bir karşılama organizasyonu olduğunu ifade eden AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Uzun,  başta Osman Baltürk, Kebirsüt AŞ, Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü ve Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta’ya emekleri için ilçem adına teşekkür ediyorum. Yaklaşık 500 kişilik hediye paketleri hazırladılar. Halkımızdan da güzel katılım oldu. Herkesin emeğine sağlık dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.