Başkan Balta Hamsi Festivaline Katıldı

Başkan Balta Hamsi Festivaline Katıldı
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
28 Şubat 2020 Cuma 21:34

TRABZON;Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta İstanbul Sancaktepe Trabzonlular Derneği ve Sancaktepe Belediyesi işbirliği ile Samandıra Saat Kulesi’nde düzenlenen ‘Geleneksel Hamsi Festivali’ne’ katılarak hemşehrilerimizle hasret giderdi.


Festivale katılan hemşehrilerimizin yoğun ilgisi ile karşılanan Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta burada yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajları verdi. Başkan Muhammet Balta; “Sancaktepe Trabzonlular Derneğimiz ve Sancaktepe Belediyemizin gerçekleştirdiği bu güzel organizasyonda sizlerle buluşmaktan, hasret gidermekten büyük bir mutluluk duyuyorum. Gurbette yaşayan hemşehrilerimiz olarak buralarda kültürümüzü yaşıyor ve yaşatıyorsunuz. Birlik ve beraberliğimizin her zaman daim olmasını diliyor, festivalde emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.

kaynak;büyüklimannet
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.