Başkan Topaloğlu, müjdeyi verdi.

Trabzon Vakfıkebir Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Topaloğlu, beklenen müjdeyi verdi. Başkan Hasan Topaloğlu Koronavirüsü nedeniyle alınan ekonomik tedbirler paketinde...

Başkan Topaloğlu, müjdeyi verdi.
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
26 Mart 2020 Perşembe 22:00

Trabzon Vakfıkebir Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Topaloğlu, beklenen müjdeyi verdi. Başkan Hasan Topaloğlu Koronavirüsü nedeniyle alınan ekonomik tedbirler paketinde Esnaf kefalet kredi kooperatifinden kredi kullanmış esnafın beklediği müjdeyi sosyal medya hesabından duyurdu. Topaloğlu yapmış olduğu paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

Saygı değer esnaflarımızın dikkatine.. !

Esnaf kefalet kredi kooperatifinden kredi kullanmış olan esnaflarımızın NİSAN, MAYIS, HAZİRAN ayındaki taksitleri bankamız tarafından otomatikman üç ay ileriye öteleme yapılmıştır.

Ertelemeyi kabul eden arkadaşlarımızın bu süre (3ay ) içersinde kooperatifimize uğrayarak taahhütname imzalaması gerekmektedir. Aksi takdirde erteleme geçersiz sayılacağından arkadaşlarımız sıkıntı yaşayabilirler. Böyle bir sorun yaşanmaması için lütfen kooperatifimize uğrayınız ve taahhütnameyi imzalayarak bu sorunu aşmış olalım.

Bir diğer hususta daha önce % 5 den kredi kullanmış ve faizlerdeki değişkenlikten dolayı önce % 8 çıkarılan faiz daha sonra % 6 ya düşürülmüştü. Bugün itibarıyla yapılan düzenlemeyle % 6 faiz oranından ödeme yapanların ödemeleri de % 5 olarak değiştirilmiştir. Arkadaşlar elimize ulaşan gelişmeler şimdilik bundan ibarettir. Esnafımızın lehine tarafımıza bilgi ulaştıkça sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.


Etiketler; #Hasan Topaloğlu
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.