“Biz Muhalefet Olarak Sorunları Dile Getireceğiz”

İYİ Parti Trabzon milletvekili Hüseyin Örs, Vakfıkebir’de bir dizi ziyaretlerde bulundu. Milletvekili Hüseyin Örs, beraberinde Vakfıkebir İlçe Başkanı Alparslan Beşli ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye meclis üyesi Selim Alp, Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Mısır, Ortahisar İlçe Başkanı Erdal Uzun ile birlikte önce kaymakam Mesut Yakuta’yı daha sonra da STK temsilcilerini ziyaret etti.

“Biz Muhalefet Olarak Sorunları Dile Getireceğiz”
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
17 Şubat 2020 Pazartesi 23:16

“Biz Muhalefet Olarak Sorunları Dile Getireceğiz”İYİ Parti Trabzon milletvekili Hüseyin Örs, Vakfıkebir’de bir dizi ziyaretlerde bulundu. Milletvekili Hüseyin Örs, beraberinde Vakfıkebir İlçe Başkanı Alparslan Beşli ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye meclis üyesi Selim Alp, Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Mısır, Ortahisar İlçe Başkanı Erdal Uzun ile birlikte önce kaymakam Mesut Yakuta’yı daha sonra da STK temsilcilerini ziyaret etti.

İyiye iyi diyen bir muhalefet anlayışındayım”;Siyaseti hizmet aracı olarak görmek lazım diyen Milletvekili Hüseyin Örs, bu bölge Büyükliman Bölgesi o açıdan Vakfıkebir önemli. Bu gün sizleri ve STK temsilcilerini ziyaret ederek bölgenin sorunlarını yerinde dinlemek istedik. Bizlerde Ankara’da temsil ettiğimiz insanların problemlerini dile getirip çözüm noktasında katkıda bulunmak amacındayız. Meclisteki konuşmalarımın birçoğu Trabzon’un sorunları ve yapılması gerekenler noktasında öneri ve uyarılar üzerine konuşuyorum. Biz muhalefet olarak sorunları dile getireceğiz iktidardaki arkadaşlarda sorunların çözünü noktasında iktidar ve muhalefet bir araya gelerek amaçları doğrultusunda Trabzon’a hizmet etmek durumundayız. Trabzon’un birçok sorunları var. Başta işsizlik, çevresel sorunlar var. Tabiat ve doğa ile ilgili bayağı sorunlarımız var. Bunlara duyarlı olarak vatandaşı bilinçlendirmeye çalışıyoruz. Mesela bir sel felaketinde kayıplarımız oluyor. En azından bu noktalarda vatandaşımızı hem bilgilendirmek hem de sorunların çözülmesi ve alınması gereken tedbirler noktasında uyarıcı olma görevimizi yerine getiriyoruz. Bu manada siz mülki amirlerinde çalışmalarını takdir ediyoruz. Ben iyiye iyi diyen bir muhalefet anlayışındayım. İyiye iyi derim fakat noksanları da söylerim. Yapıcı muhalefet anlayışı ile beraber Trabzon’a hizmet etmek, yöreye hizmet etmek amacındayız. Bu günde buradayız. Vakfıkebir’deki çalışmalarınızda başarılar diliyorum.

“Yer olarak Trabzon’un en iyi Organize sanayi Bölgesi’ne sahibiz”;Ziyaret için kendilerine teşekkür eden İlçe kaymakamı Mesut Yakuta, ilçede hizmetimizin 3 yılı bitti, ilçemizin sorunlarına az çok hakim olduk. Söylediğiniz bibi işsizlikten herkesin muzdarip olduğu bir gerçek ve mutlaka çözülmesi gereken bir konu. Bizde bu manada bir derman olmak için kendi çapımızda çalışıyoruz. Organize sanayi Bölgesi’ni tam faaliyete geçirmek için çalışıyoruz. 64 parselimiz var ve ilk tahsisi yaptık. Yer olarak Trabzon’un en iyi Organize sanayi Bölgesi’ne sahibiz. Karayollarının OSB’ye direk olarak 5 Km.lik çok ciddi bir maliyetle beraber yol yatırımı var. Bu yatırım sadece OSB’ye çıkacak, her hangi yan yol olmadan direk hat olarak çıkacak. İhalesi yapıldı Mart ayı gibi inşaat çalışmalarına başlanacak. 64 parselin şu an 15-20’sini tahsis yapabilirsek en azından 10-15 fabrika işletmeye açılsa işsizlik konusunda ciddi yol kat etmiş olacağız. İşsizliğin çözülmesi konusunda önemli katkı sağlayacak. Bizin için şu an vizyon projemizdir. Son üç yılda bu manada çok ciddi adımlar atıldı. Tarım ve hayvancılık konusunda da ilçemizin olduğu gibi bölgemizin de sorunları var. İlçemiz tereyağı ve peyniriyle anılıyordu. Ekmeğimizin coğrafi işaretini aldık. Tarım ve hayvancılık konusundaki sorunlarımızın çözümünde siz siyasilerden destek bekliyoruz. Trabzon hepimizin ortak paydası ve siyaset üstü bir kurum olarak görüyoruz. Dolaysısıyla iktidarı olsun muhalefeti olsun herkes bu konuda üzerine düşeni yapıyor. Sizde Trabzon sevdalısı olarak canla başla çalışıyorsunuz. Bende sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Yeni seçilen ilçe teşkilatımıza başarılar diliyorum. Bizler sorunların çözümü için buradayız. Her zaman iş birliği yapmaya da hazırız dedi.

kaynak;gazete vakfıkebir

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.