DOKTOR HASTANEDEN KEMENÇE İLE TABURCU OLDU

Koronavirüse yakalanan Dr. Selin tedavisi tamamlanarak horonlu ve kemençeli uğurlanarak taburcu edildi

DOKTOR HASTANEDEN KEMENÇE İLE TABURCU OLDU
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
17 Nisan 2020 Cuma 21:48

Koronavirüse yakalanan Dr. Selin tedavisi tamamlanarak horonlu ve kemençeli uğurlanarak taburcu edildi.

Bir süre önce Koronavirüsü nedeniyle yapılan testinin pozitif çıkması nedeniyle müşahede altına alınan Vakfıkebir Devlet Hastanesi Acil Serviste görevli Dr. Selin tedavisi tamamlanarak taburcu edildi.

Vakfıkebir Devlet Hastanesi’nde tedavisi tamamlanan Dr. Selim Ünal meslektaşları tarafından horon ve alkışlarla uğurlandı.

Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından Dr. Selim Ünal'ın uğurlanma sırasında personel tarafından çekilen videoda horonlu ve kemençeli uğurlama paylaşıldı. Yapılan paylaşımda "Trabzon Vakfıkebir Devlet Hastanesi Acil Servis Hekimimiz Dr. Selin Ünal, Covit-19 nedeniyle bir süredir hastanemizde yatarak tedavi edilmekteydi. Bugün mesai arkadaşları tarafından güzel bir şekilde taburcu edildi. Meslektaşıma geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." ifadelerine yer verildi.

Vakfıkebir Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Aydın Kant’ta “14 günden beri hastanemizde tedavisi süren Dr. Selin hanımın durumunun gayet iyi olduğunu ve önümüzdeki günlerde görevinin başında olacağı” müjdesini verdi.

Koronavirüse yakalanan Dr. Selin tedavisi tamamlanarak horonlu ve kemençeli uğurlanarak taburcu edilmesi Büyükliman Bölgesi’nde ve ilçede sevinçle karşılandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.