Dr. Şeyda Sağlık Müdürü Yardımcısı oldu

Trabzon Vakfıkebirli Hemşerimiz Uzm. Dr. Şeyda Kayhan Ömeroğlu İzmir İl Sağlık Müdürlüğü’ne Başkan Yardımcısı olarak atandı.

Dr. Şeyda Sağlık Müdürü Yardımcısı oldu
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
03 Nisan 2020 Cuma 22:13


Trabzon Vakfıkebirli Hemşerimiz Uzm. Dr. Şeyda Kayhan Ömeroğlu İzmir İl Sağlık Müdürlüğü’ne Başkan Yardımcısı olarak atandı.


Siirt Devlet Hastanesi Başhekimliği görevini yürütürken yaptığı başarılı çalışlaşmalarla gündemden düşmeyen Hemşehrimiz Uzm. Dr. Şeyda Kayhan Ömeroğlu, bilindiği gibi geçen yaz evlenmiş ve  Ömeroğlu soyadını almıştı.Uzm.Dr. Şeyda Kayhan Ömeroğlu İzmir İl Sağlık Müdürlüğü’ne  atanmasından dolayı Kendisini tebrik ediyor, başarılı hizmetlerinin devamını diliyoruz.

Kaynak;Vakfıkebir Gazete,

Uzm. Dr. Şeyda Kayhan Ömeroğlu'nun başarıya giden yol ve kendisini tanıyalım

Vakfıkebir İlçesi Tarlacık Mahallesinden Kamiloğlu sülalesinden emekli Milli Eğitim Şube Müdürü Olgun Kayhan’ın kızı ve Siirt Devlet Hastanesi'nin ilk kadın başhekimi olma başarısı gösteren Uzm. Dr. Şeyda Kayhan Ömeroğlu, Aydın İli Kadın Doğum Hastanesi Başhekim Yardımcılığı görevini başarılı bir şekilde sürdürmekte idi. Burada da yaptığı başarılı çalışmalar ile dikkatleri üzerine çeken Uzm. Dr. Şeyda Kayhan Ömeroğlu yapılan son atamaların ardından İzmir İl Sağlık Müdürlüğüne Başkan Yardımcısı olarak atandı. Vakfıkebirli hemşerimize yeni görevinde başarılar diliyoruz.


UZM. DR. ŞEYDA KAYHAN ÖMEROĞLU KİMDİR!
Uzm. Dr. Kayhan Ömeroğlu, 1984 yılında ailesinin görevi dolayısı ile Malatya'da doğdu. İlkokulu Vakfıkebir İlçesi Tarlacık Mahallesinde 3. Sınıfa kadar okuduk'dan sonra 4 ve 5. Sınıfları Vakfıkebir Kemaliye ilkokulunda tamamladı. Ortaokulu Vakfıkebir Anadolu Lisesi orta kısmında tamamladıktan sonra lise 2. Sınıfa kadar bu okulda okudu. Lise 2 de Vakfıkebir Lisesine geçiş yaptı. 2001 yılında okul birincisi olarak buradan mezun oldu. Aynı yıl KTÜ Tıp Fakültesini kazandı. 2007 yılında buradan mezun oldu. Aynı yıl Manisa ili Gördes ilçe Devlet Hastanesinde Pratisyen Doktor olarak hekimlik hayatına başladı. Ayrıca 4 yıl özel Hastanelerde görev yaptı. 2010 yılında İzmir 9 Eylül Üniversitesi Çocuk Bölümü İhtisasını kazandı. Bu bölüme 1 yıl devam ettikten sonra KTÜ Anestezi Bölümünü kazanarak bu bölüme geçiş yaptı. 2015 yılında Anestezi Uzman Doktoru olarak mezun oldu. Kendi isteği ile Siirt Devlet Hastanesine mecburi hizmet değil "memnuni hizmet" diyerek Siirt de göreve başladı. 2 yıl Siirt de başarılı çalışmalara imza attı. Şubat 2018 yılı itibari ile buradaki mecburi hizmeti sona eren Uzm. Dr. Şeyda Kayhan Ömeroğlu, Hastane de yaptığı başarılı çalışmaları, hastalara ve halka karşı olan yakın ilgi ve sıcak davranışları ile kendisini kısa zaman içinde herkese sevdirmesini başardı. Uzm. Doktor Kayhan'ın bu girişimciliği ve başarılı çalışmaları bakanlık tarafından da yakın takibe alınarak bu çalışmaların sonucu olarak Siirt Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine getirildi.  Burada yaptığı başarılı çalışmaların ardandın 2019 yılında Aydın İli Kadın Doğum Hastanesi Başhekim Yardımcılığı görevine atandı. Burada da yaptığı başarılı çalışmaların ardından yapılan son atamaların ardından Uzm. Dr. Şeyda Kayhan Ömeroğlu İzmir İl Sağlık Müdürlüğüne Başkan Yardımcısı olarak yeni görevine atandı. Vakfıkebirli hemşerimize yeni görevinde başarılar diliyoruz.

 büyükliman postası
 

TRABZONLU şehit asker Bahattin Baştan’ın ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile herkesi hüzne boğan Siirt Devlet Hastanesi Başhekimi Trabzonlu Dr. Şehya Kayhan, görevinden alındı. Hastanede 4 kişinin karıştığı fuhuş operasyonunun ardından görevden alındığı ve Aydın’a gönderildiği ortaya çıkan Dr. Kayhan, ağlayarak kenti terk etmek zorunda kaldığını yine sosyal medya hesabından ‘Herkesin kaçarak gittiği Siirt’ten herkesin koşarak gideceği Aydın’a ben ağlayarak gidiyorum’ diye yazarak duyurdu.  Trabzonlu şehit asker Bahattin Baştan’ın ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile herkesi hüzne boğan Siirt Devlet Hastanesi Başhekimi Trabzonlu Dr. Şehya Kayhan, görevinden alındı MAHALLE BASKISI GÖREVDEN ALDIRDI Siirt Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine 4 ay önce atanan Dr. Şeyda Kayhan görevden alındı. Hastanede 4 kişinin adının karıştığı fuhuş olayını ortaya çıkaran Dr. Kayhan, özel şirket tarafından çalıştırılan hastanenin fizik tedavi merkezinin sözleşmesini fesh ederek ayda 450 bin liranın devlette kalmasını sağladı. Baskıya maruz kaldığı için görevden alındığı ileri sürülen Kayhan Aydın’a atandı. ŞEHİDİN ARDINDAN PAYLAŞIM YAPMIŞTI Siirt’in Eruh İlçesi’nde tuzaklı bombaya basarak yaralanan Bahattin Baştan’a müdahale eden Dr. Şeyda Kayhan, şehit düyen askerin ardından yaptığı paylaşımla yürekleri dağlamıştı. Dr. Kayhan şehidimizin fotoğrafının altına, “Ağla Türkiye, ağla Trabzon şehidimiz var. Gece gelen her telefon yüreğime iner benim. Memleketimden ailemden acı haber var diye. Daha büyük acı varmış meğer. Mayına basmış aslan parçası, dağ gibi vücudu dayanamamış. Yine de uğraştık, yine de Azrail’e ‘bekle’ dedik. Olmadı. Elimizden kayıp gitti, tutamadık. Komutanı anlattı az önce, arazide herkes dinlenirken yorulmadan kaya kaldırmaya devam edermiş, Bahattin kardeşim. Sonra hocası, hocam aradı ağlayarak ‘yapma dedim, gitme dedim, dinlemedi. Aşkla yaptı bu görevi’ diye. ‘Allah var, gam yok’ yazan kompozit başlığına, gülüşüne, duruşuna, heybetine kurban olunası çocuk kurban oldu vatan için, bayrak için, bizim için. Sardık al bayrağa, memlekete bir kahraman gönderiyoruz. Selam dur Türkiye, Selam dur” şeklinde bir paylaşımda bulunmuştu. SİİRT’TE VEDA EDERKEN  PAYLAŞIM YAPTI Siirt Devlet Hastanesi’nde4 kişinin karıştığı fuhuş operasyonunun ardından görevden alındığı ve Aydın’a gönderildiği ortaya çıkan Dr. Kayhan, ağlayarak kenti terk etmek zorunda kaldığını yine sosyal medya hesabından ‘Herkesin kaçarak gittiği Siirt’ten herkesin koşarak gideceği Aydın’a ben ağlayarak gidiyorum’ diye yazarak duyurdu. Kayhan sosyal paylaşım hesabından ayrıca, “Memleketimden öte memleket buldum. Güzel dostlar dosttan öte kardeşler kazandım. Ön yargılarıma attım, yaktım. İnsan sevmeyi daha güzel sevmeyi tattım. İyi ki Siirt.  paylaşımı sevenlerini hüzne boğdu. 

Enis YILDIRIM
Günebakış

NOT; Haber ile ilgili görselleri ilgili internet sayfalarından alınmıştır

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ömer - 4 yıl önce
Abartıldığı gibi birisi değil . Trabzonluluğun hiçbir özelligini tasımıyor . Vitrin güzeli