EMEKLİ LİSE MÜDÜRÜ ALP EBEDİYETE UĞURLANDI

Trabzon Vakfıkebir İlçesinin eğitim çınarlarından Avni Alp Hoca (83) hayatını kaybetti.

EMEKLİ LİSE MÜDÜRÜ ALP EBEDİYETE UĞURLANDI
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
01 Mart 2021 Pazartesi 11:36

Trabzon Vakfıkebir İlçesinin eğitim çınarlarından Avni Alp Hoca (83) hayatını kaybetti. Ömrünü insan yetiştirmeye adayan, çeşitli okullarda öğretmenlik ve müdürlük görevlerinde bulunan Avni Alp Hoca ilçede çok seviliyor ve saygı görüyordu. Birkaç gün önce yakalandığı Covid-19 hastalığı nedeniyle tedavi görmeye başlayan Avni Hoca kaldırıldığı yoğun bakım ünitesinde hayatını kaybetti.



Prof. Dr. Hakan Alp’in, Vakfıkebir esnaflarından Kayhan Alp’in ve mühendis Figen Arz’ın babası, Vakfıkebir Tapu Kadastro Birimi Sorumlusu Mühendis Vehbi Serdar Arz’ın kayınpederi Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti genel sekreteri Mehmet Bülent Alp’in Amcası olan Avni Alp Hoca,Pazartesi ( dün) 11.00’de Covid-19 tedbirleri kapsamında Körez Mahallesi Camiinde kılınan olan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verildi.
Merhum Hocamıza Yüce Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.


Etiketler; #Avni Alp Hoca
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.