Emre Doktor VDH Göreve Başladı

Trabzon Vakfıkebir Devlet Hastanesi’ne atanan Üroloji Uzmanı Op. Dr. Emre Bülbül görevine başladı. Op. Dr. Emre Bülbül, 1989 yılında Samsun ili Çarşamba ilçesinde doğdu. 2003 yılında Trabzon Yomra Fen Lisesi'nden mezun oldu. 2013'de Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitirdikten sonra 2020 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde Üroloji İhtisasını tamamladı.

Emre Doktor VDH Göreve Başladı
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
24 Eylül 2020 Perşembe 21:45

Trabzon Vakfıkebir Devlet Hastanesi’ne atanan Üroloji Uzmanı Op. Dr. Emre Bülbül görevine başladı.
Op. Dr. Emre Bülbül, 1989 yılında Samsun ili Çarşamba ilçesinde doğdu. 2003 yılında Trabzon Yomra Fen Lisesi'nden mezun oldu. 2013'de Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitirdikten sonra 2020 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde Üroloji İhtisasını tamamladı.

2018'de Paris'te Dünya Endoüroloji Kongresinde ve birçok Ulusal Kongrede sunumlar yaptı. Journal of Endourology dergisinde bilimsel makaleleri yayınladı.Göreve yeni başlamasına rağmen güler yüzlü kişiliği ve karakteri ile yöre halkının büyük sevgisini kazanan Op. Dr. Emre Bülbül’e hayırlı olsun temennilerini iletiyor görevinde başarılar diliyoruz.
Haber: Tuncay HACIFETTAHOĞLU

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa civil - 1 yıl önce
Gerçekten güler yüzlü efendi bir kişi
Avatar
Coşkun Kudu - 5 ay önce
Hocamıza başarılar diliyorum. Genç yaşında olmasına rağmen çok başarılı ve insana değer veren güleç yüzlü doktorumuz, ülkemize güzel hizmetler vereceğinden eminim. Devletimiz bir çok kişiyi yetiştirip ülkemize hizmet etsin diye mezun ediyor fakat bazı doktorlar ülke şartlarını beğenmeyip yurt dışına giderek elin gavuruna hizmet ediyor. Bu durum bizlere acı veriyor. Onun için böyle ülkesine hizmet etmeyi kendine rehber eden tüm doktorlarımızı canı günümden tebrik ediyorum görevlerinde başarılar ve daha yüksek kademelere gelmeleri için dua ediyorum . Varolasın güzel yürekli doktorum.