Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. İmdat Çıtlak’ın 32 yıllık Büyük Başarısı

TRABZON; Beşikdüzü İlçesine bağlı Kızılağaç mahallesi sakini ve 2013 19 Aralık ayında 90 yaşında ebediyete uğurladığımız Aile büyüğümüz merhume Nazire Çıtlak Özcan’ın Amcaoğlu Merhum Çıtluğu Osman oğlu Vakfıkebir Devlet Hastanesinde 15 yıldır görev yapan Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. İmdat Çıtlak Bölgemizde 80’li yıllarda görev yapan ‘’Afganlı Doktor’’ olarak tanına Doktordan sonra halkın en çok takdirini toplayan doktor olarak öne çıktı. Çıtlak 32 yıllık meslek hayatında 50 binden fazla ameliyat yaptığı belirtti.

Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. İmdat Çıtlak’ın  32 yıllık Büyük Başarısı
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
01 Eylül 2019 Pazar 20:12

TRABZON; Beşikdüzü İlçesine bağlı Kızılağaç mahallesi sakini ve 2013 yılı  19 Aralık ayında 90 yaşında ebediyete uğurladığımız Aile büyüğümüz merhume Nazire Çıtlak Özcan’ın Amcaoğlu Merhum Çıtluğu Osman oğlu Vakfıkebir Devlet Hastanesinde 15 yıldır görev yapan Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. İmdat Çıtlak Bölgemizde 80’li yıllarda görev yapan ‘’Afganlı Doktor’’ olarak tanına Doktordan sonra halkın en çok takdirini toplayan doktor olarak öne çıktı. Çıtlak 32 yıllık meslek hayatında 50 binden fazla ameliyat yaptığı belirtti.

Vakfıkebir Devlet Hastanesinde görev yapan Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. İmdat Çıtlak 32 yıldır büyük bir başarı ile sürdürdüğü mesleki yaşamında 50 binden fazla ameliyat yaparak kırılması zor bir rekora imza attı.Vakfıkebir Devlet Hastanesinde görev yapan Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. İmdat Çıtlak 32 yıldır büyük bir başarı ile sürdürdüğü mesleki yaşamında 50 binden fazla ameliyat yaparak kırılması zor bir rekora imza attı.

50 binden Fazla Ameliyat Yaptım; Gaziantep Üniversite Hastanesi ve Gümüşhane Devlet Hastanesi’nde çalıştıktan sonra 15 yıl önce Vakfıkebir Devlet Hastanesine atanan Op. Dr. İmdat Çıtlak, Vakfıkebir’in yanı sıra Beşikdüzü, Çarşıbaşı, Şalpazarı, Tonya, Eynesil, Görele ilçeleri ile yurdumuzun pek çok köşesinden gelen hastalarına başarılı ameliyatlar gerçekleştiriyor. Mesleki yaşamındaki başarısı ile adından sıkça söz ettiren Dr. Çıtlak, 32 yıl boyunca 50 binden fazla ameliyat yaparak bu alanda kırılması zor bir rekora imza attı.

Çıtlak İşine Aşık;Op. Dr. İmdat Çıtlak sadece yaptığı başarılı ameliyatlarla değil işine olan düşkünlüğü ve saygısı ile de tanınıyor. Sabah’ın erken saatlerinde hastaneye gelerek hem yatırdığı hastalarıyla hem de polikliniğe gelen hastalarıyla yakından ilgileniyor. Rekortmen Doktor İmdat Çıtlak’ın hastaları kendisine duydukları güveni ve saygıyı dile getirerek, “Doktorumuzdan Allah razı olsun. Vakfıkebir Devlet Hastanemizde yaptığı başarılı ameliyatlarla bizleri başka hastanelere gitmekten kurtarıyor.

Op. Dr. İmdat Çıtlak’a Emeklilikte Yine Siyaset Varmı Diye Sorduk;Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. İmdat Çıtlak 32 yılık Doktorluk mesleği yanında zaman zaman bazı oluşumlarda da bulunarak başarılarına başarı kattı. Çıtlak 2014 mahalli idareler seçimleri için Beşikdüzü Belediye Başkan aday adaylı çalışması olmuştu. Emekli olduğundan sonra yine böyle bir çalışmanın içerisinde olmak istermisiniz sayın hocam diye sormamız üzerine bizler artık yaşlandık bu görevleri yapabilecek daha genç dinamik bir genç nesil geliyor. Bayrağı onlar yukarılara taşıyacaklar dedi.

Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. İmdat Çıtlak 32 yılık meslek hayatında adından başarılarla bahsedilmesini sağlayan Çıtlak’ın evlatları da doktor eşi de Hastane yönetici olarak görev yapıyor.

Uzun yıllardır yöremizin bir evladı olarak Büyükliman Havzasına hizmet ediyor. Sabahın erken saatlerinde polikliniğine gelerek hastalarıyla ilgileniyor. Doktorumuzun işine gösterdiği saygının ve mesleki yaşamındaki başarısının örnek olmasını diliyoruz.” dediler.

 ( Op. Dr. ) İmdat Çıtlak'ı Tanıyalım 

  • 01.05.1964 Yılında Trabzon ili Beşikdüzü  ilçesinde doğdu. 
  • Tıp Fakültesi Mezunu 
  • Branş (Uzmanlık Dalı) Genel Cerrahi  
  • Rize Ambarlı Sağlık Ocağı ,Gümüşhane Devlet Hastanesi ,Nizip Devlet Hastanesi kurumlarında çalıştı.
  • Trabzon Vakfıkebir Devlet Hastanesinde çalışmaya devam etmektedir.
  • Mesleki Spesifik ilgi Alanı : Kolorektal cerrahi , Hepato-Pankreato-Bilier Cerrahi , Guatr hastalıkları , Meme CA , Fıtık Cerrahis
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Engin - 3 yıl önce
Bişe diyeceyim ama yanlış anlaşılmasın imdat citlak genel cerrahi uzmani doktor bek iyi doktor değildir ben öyle düşünüyorum çünkü beni bundan 5 yıl önce ameliyat etti bana ameliyat basit dedi bende Beki dedim operasyonu yaptı hastalık dekrar lafı yine gittim ona yine ameliyat eddi beni ondan sonra çok ködü oldum başka doktorlara gittim bana dedi seni edendokruun hiç iyi deyil 3 üncü sefer ameliyat olmak zorunda kaldım hiç iyi doktor deyil ben kendi adıma konuşuyorum hiç kimseye tavsiye etmem
Avatar
Muhammet Bulut - 1 yıl önce
Doktorumuzdan Allah razı olsun . Bölgemiz için verdiği hizmetler çok büyük .