Grup Yolunda Asfalt Yol Çalışması

Trabzon’un Vakfıkebir İlçesi Yıldız - Düzlük – İlyaslı Mahalleleri Grup Yolunda Asfalt Yol Çalışması gerçekleştirildi.

Grup Yolunda Asfalt Yol Çalışması
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
13 Aralık 2020 Pazar 19:30

Trabzon Büyükşehir Belediyemiz tarafından Vakfıkebir Yıldız - Düzlük – İlyaslı Mahalleleri grup yolunda asfalt yol çalışması ypılıyor. Belediye Başkanı Muhammet Balta, AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun, Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri Enver İskenderoğlu ve Ahmet Salih Birincioğlu ile birlikte İlyaslı Mahallesinze giderek çalışmaları yerinde incelediler.

   Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta, “Büyükşehir Belediyemiz tarafından ilçemizin en işlek grup yollarından birisi olan Yıldız - Düzlük - İlyaslı Mahallelerimize ulaşımı sağlayan grup yolu asfaltlanıyor. Bu önemli hizmetin ilçemize gelmesini sağlayan ve bizlere her konuda destek olan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu’na şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum” dedi.

Ayrıca Vakfıkebir- Tonya Karayolu, Bahadırlı Mahallesi Mevkiinde ve Eski Sahil Yolu güzergahı Yalıköy Mahallesi Çelebi Mevkii yolunda asfaltlama çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Habe Kaynağı;Vakfıkebir Gazete

Ek alanı

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.