HEMŞEHRİMİZ BAHADIR RTÜK’E ATANDI

TRABZON;Vakfıkebir’li hemşehrimiz Zeynep Nur Bahadır, “RTÜK” Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Uzman Yardımcılığı sınavını kazanarak yeni görevine başladı.

HEMŞEHRİMİZ BAHADIR RTÜK’E ATANDI
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
24 Ağustos 2019 Cumartesi 21:32

TRABZON;Vakfıkebir’li hemşehrimiz Zeynep Nur Bahadır, “RTÜK” Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Uzman Yardımcılığı sınavını kazanarak yeni görevine başladı. Vakfıkebir ilçesi nüfusuna kayıtlı Zeynep Nur Bahadır, ilçede yetişen ve önemli görevlerde bulunan şahsiyetlerin arasına girerek önemli bir başarıya imza attı. Bahadır girdiği sınavlardan başarılı sonuçlar alarak Türkiye’nin önemli kurumlarından biri olan “RTÜK” Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Uzman Yardımcısı olarak göreve başladı.


 
Zeynep Nur Bahadır kimdir?
 
Vakfıkebir Nüfusuna kayıtlı olan Bahadır, 1995 yılında Trabzon da doğdu. İlk Okulu Prof. Dr. İhsan Koz İlkokulunda okudu. Vakfıkebir Cumhuriyet Ortaokulunu bitirdi. Liseyi, Beşikdüzü Anadolu Öğretmen Lisesinde tamamladı. 2013 yılında Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Elektronik Haberleşme İngilizce bölümünü kazandı.  2018 yılında buradan mezun oldu. Girdiği sınavlarda üstün başarı göstererek Radyo ve Televizyon üst kurulu uzman yardımcılığını kazandı ve orada göreve başladı. Ayrıca Gebze TÜBİTAK sınavını kazanmasına rağmen tercihi şu anlık ” RTÜK” Radyo ve Televizyon Üst Kurulundan yana kullanmıştır. Vakfıkebir Devlet Hastanesi personellerinden Ahmet Bahadır’ın kızı olan Zeynep Nur Bahadır’a “RTÜK” Radyo ve Televizyon Üst Kurulunda Uzman Yardımcı olarak başladığı görevinde başarılar diliyoruz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.