Müdür Dr. Yavuzyılmaz Bursa’ya Atandı

Balıkesir İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz Bursa İl Sağlık Müdürlüğüne atandı.  

Müdür Dr. Yavuzyılmaz Bursa’ya Atandı
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
21 Ekim 2020 Çarşamba 18:30

Balıkesir İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz Bursa İl Sağlık Müdürlüğüne atandı.   Vakfıebir’lihemşehrimizBalıkesir İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmazyaptığı başarılı çalışmalar sonrasında Bursa İl Sağlık Müdürlüğüne atandı.  Aralık 2019 yılında Bursa İl Sağlık Müdürü olarak atanan Uzm. Dr. Halim Ömer Kaşıkçı’nın görev süresi devam ederken son dakika gelişmesiyle yerineBalıkesir İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmazgetirildi.

Geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın Bursa’yı koronavirüs riskinin en yüksek olduğu iller arasında göstermesi ve yine geçtiğimiz günlerde Bursa hastanelerinin yönetim kadrosundaki değişikliklerden kaynaklı görev değişikliğine gidildi.

DR. FEVZİ YAVUZYILMAZ KİMDİR ?

Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, 1973 yılında Trabzon Vakfıkebir’de doğdu. Karadeniz Teknik  Üniversitesi Tıp Fakültesinden 2001 yılında mezun oldu. İstanbul Esenyurt Üniversitesi Sağlık Kuruluşları Yöneticiliği alanında Yüksek Lisans yaptı. Rize, Ankara ve Trabzon’da Acil Servis Hekimi ve Aile Hekimi olarak çalıştı. Trabzon’da birçok spor organizasyonunda  yönetici olarak görev aldı.

2010 yılında Trabzon/Düzköy Devlet Hastanesi Kurucu Başhekimi, 2012 yılında Trabzon/Akçaabat Kurucu İlçe Sağlık Müdürü, 2014 yılında Trabzon/Ortahisar Kurucu İlçe Sağlık Müdürü, 2016 yılında Aydın Halk Sağlığı Müdürü, 2017 yılında Gümüşhane İl Sağlık Müdürü ve son olarak 31/10/2017 tarihinden itibaren Aydın İl Sağlık Müdürü olarak görev almıştır. 22 Mayıs 2019 tarihinde Balıkesir İl Sağlık Müdürü olarak atanan Yavuzyılmaz, evli ve bir çocuk babasıdır.

Haber Kaynağı;Vakfıkebir Gazete

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.