Müdür Mustafa Turupçu, ismi Fidanlarla Yeşerecek

Geçtiğimiz yıl vefat eden ve adı Vakfıkebir Gençlik Merkezi’ne verilen merhum müdürü Mustafa Turupçu...

Müdür Mustafa Turupçu, ismi Fidanlarla Yeşerecek
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
11 Kasım 2020 Çarşamba 20:05

Geçtiğimiz yıl vefat eden ve adı Vakfıkebir Gençlik Merkezi’ne verilen merhum müdürü Mustafa Turupçu, anısına ‘’ Milli Ağaçlandırma Günü’’nde fidan dikimi gerçekleştirildi.

11 Kasım ‘’ Milli Ağaçlandırma Günü’’  kapsamında Vakfıkebir Mustafa Turupçu Gençlik Merkezi Müdürlüğü ve Vakfıkebir İlçe Orman İşletme Şefliği ile birlikte fidan dikme etkinliği gerçekleştirildi.

Vakfıkebir Mustafa Turupçu Gençlik Merkezi üyeleri ve İlçe Orman İşletme Şefliği ile birlikte Kemaliye Mahallesi Gençlik Merkezi yanında bulunan boş araziye fidan dikimi yapılarak “Milli Ağaçlandırma Günü”kutlandı.

Etkinliğe Vakfıkebir Belediye Başkan Vekili Özer Aktaş,  Trabzon Orman İşletme Müdür Yardımcısı Gökmen Genç, Mustafa Turupçu Gençlik Merkezi Müdürü Yunus Ali Civil, İlçe Orman İşleme Şefliği personelive Gençlik Merkezi üyesi gönüllü gençler katıldı.

Vakfıkebir Mustafa Turupçu Gençlik Merkezi Müdürü Yunus Ali Civil fidan dikimi sırasında yaptığı açıklamada; Gençlik Merkezimizin de ismini taşıdığı Merhum Mustafa Turupçu Müdürümüzün anısına Gençlik Merkezi ailesi olarak hatıra fidan dikerek ölümsüzleştirmeyi amaçladı dedi. . 

11 Kasım “Milli Ağaçlandırma Günü” kapsamında Türkiye’nin 81 ili ve 922 ilçesinin yanı sıra, bu yıl ilk defa Azerbaycan, Bosna-Hersek, Malta, Kosova, Senegal, Kazakistan ve Ukrayna gibi 30 ülkenin de katılacağı programla 83 milyon fidan dikilecek.

Haber Kaynağı; Vakfıkebir Gazete


Etiketler; #Mustafa Turupçu
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.