MÜFTÜ HACIFETTAHOĞLU MEMLEKETİNE VEKALET YAPACAK

MÜFTÜ HACIFETTAHOĞLU MEMLEKETİNE VEKALET YAPACAK
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
26 Mart 2021 Cuma 20:49

Trabzon Vakfıkebir İlçe  sakini Temmuz /2018 tarihinde Şalpazarı Müftülüğü görevine atanan Hüseyin  Hacıfettahoğlu doğum yeri olan Vakfıkebir İlçe müftülüğüne vekalet yapacak.

Vakfıkebir İlçe Müftüsü Recep Şahan'ın, Artvin İl Müftü Yardımcılığı görevine atanması ve 23 Mart 2021 tarihi itibariyle de resmi olarak buradaki görevinin sona ermesi dolayısıyla, Vakfıkebir İlçe Müftülüğü görevine yeni atama yapılıncaya kadar Şalpazarı İlçe Müftüsü Hüseyin Hacıfettahoğlu vekâlet edecek.
Hüseyin Hacıfettahoğlu Kim?

1975 yılında Trabzon İli Vakfıkebir İlçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Vakfıkebir’de tamamlayan Hüseyin Hacıfettahoğlu, İmam-Hatip lisesinden mezun olduktan sonra hafızlık yaptı. 1996 yılında İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesine girdi. 2002 yılında İstanbul Pendik Haseki Eğitim Merkezine 18. dönem kursiyer olarak başlayıp, 2004 yılında mezun oldu. Sakarya İli Geyve İlçesi Bozören köyünde ve İstanbul İli Kadıköy İlçesi Saliha Kulaksızoğlu Camilerinde İmam-Hatiplik, İstanbul İli Eminönü İlçesi Ali Paşa Camiinde Müezzin-Kayyım, İstanbul İli Gaziosmanpaşa İlçesi Ebuzer Camiinde İmam Hatiplik görevlerinde bulundu.
       Daha sonra Sinop İli Ayancık, Trabzon İli Beşikdüzü ve Yomra İlçelerinde Vaiz olarak görev yapan Hacıfettahğlu, 2012 yılında Diyarbakır İli Kulp İlçe Müftüsü olarak atandı.  2015 tarihinden itibaren Gümüşhane İl Müftü Yardımcılığı yapmış olup, Temmuz /2018 tarihinde Şalpazarı Müftülüğü görevine atanan Hacıfettahoğlu,  evli ve 3 çocuk babasıdır.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.