Müftü Köksal’dan BGC veda ziyareti

Trabzon Vakfıkebir İlçe Müftüsü Köksal ve vaiz Akbaş veda ziyaretlerini sürdürüyor. Samsun İli Atakum İlçe Müftülüğüne atanan Vakfıkebir Müftüsü Hüseyin Köksal beraberinde Ordu İli Altınordu İlçe Vaizi olarak atanan Ekrem Akbaş ve ilçe müftülük şefi Refik Altundaş ile Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek vedalaştılar.

Müftü Köksal’dan BGC veda ziyareti
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
26 Haziran 2020 Cuma 21:59

Trabzon Vakfıkebir İlçe Müftüsü Köksal ve vaiz Akbaş veda ziyaretlerini sürdürüyor. Samsun İli Atakum İlçe Müftülüğüne atanan Vakfıkebir Müftüsü Hüseyin Köksal beraberinde Ordu İli Altınordu İlçe Vaizi olarak atanan Ekrem Akbaş ve ilçe müftülük şefi Refik Altundaş ile Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek vedalaştılar.
Trabzon Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti Hikmet Aksoy Lokaline gelişlerinde Cemiyet Başkanı Aydın Gelleci, Genel Sekreter Mehmet Bülent Alp ve yönetim kurulu üyesi Mustafa Özcan  tarafından karşılanan tayinleri çıkan Müftü Köksal, vaiz Akbaş ile ziyarete refakat eden Altuntaş’la  bir süre sohbet ettiler.

BGC Başkanı Gelleci Köksal’a Çalışmalarından Dolayı Teşekkür Etti.

Veda ziyaretinde açıklamalarda bulunan Başkan Aydın Gelleci; sizlerin 7 yıla yakın bir süre hizmet etmenizden dolayı hoş seda bırakarak gidiyorsunuz. İlçeye ve bölgeye yaptığınız hizmetler için teşekkür ediyoruz. Bizlere de veda ziyaretiniz için zaman ayırdığınız için hasseden teşekkür ediyoruz. Bu bir nöbet ve bayrak değişimizidir. Yeni görev yerinizde de başarılı olmanızı temenni ediyorum. Hizmet etme noktasında Büyükliman Bölgesinin her manada hizmet etmek için kolay bir bölge olduğunu biliyoruz. Hizmet eden herkesten Allah razı olsun dedi.

Müftü Köksal Büyükliman Bölgesinin 3 İlçesinde Görev Yaptı

Trabzon Vakfıkebir Müftüsü olarak göreve başlayan Köksal Vakfıkebir İlçesi haricinde Şalpazarı ve Beşikdüzü İlçe Müftülüklerine görevde bulunarak aynı anda üç ilçede de görevde bulundu. Müftü Köksal buralarda yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı her zaman takdir edilmiştir.Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyesi Mustafa Özcan’ın sayın Müftüm Vakfıkebir Müftüsü olarak göreve başladınız ancak Büyükliman Bölgesinde yer alan Beşikdüzü ve Şalpazarı İlçe Müftülük görevlerinde de bulundunuz buradan ayrılmak zor olmuyormu diye sorması üzerine Müftü Köksal evet bu üç güzel ilçemizde görevde bulundum buradaki dostlukları unutmak mümkün değil ancak sizde takdir edersiniz ki benim yeni görev yerimde buralarda görev yaptığım dostların olduğunu duydum  her zaman ziyaret için siz deeğrli dostlarıma kapım açık dedi.

Vakfıkebir, Büyükliman Havzasının İstanbul’u olduğuna dikkat çeken Müftü Köksal, bölgenin diğer ilçelerine de hizmet etme imkânı bulduğunu ve zaman zaman buradaki ilçelere vekâlet ettiğini söyledi. Müftü Köksal,  Bu hizmetin yürütülmesinde hiç kuşku yok Büyükliman Gazeteciler cemiyeti üyelerinin ve özelde sekreteriniz Mehmet Bülent Alp’in ve diğer kardeşlerimizin büyük katkısı oldu. Bu manada gözümüz kulağımız oldunuz. Hizmet yapma yönünde de duruşlarıyla bizler hizmet yapma imkânı sağladılar desteklediler. Cemiyetinizin bize olan katkılarınızdan son derece memnunuz. Dua ediyoruz. Yüce Allah yarınlarımızı bu günden hayırlı eylesin.

Müftü Köksal Koronovirüs Sürecinde  Büyükliman Basının Hassasiyetine Teşekkür Etti.

Koronavirüs nedeniyle yaşanan sürece değinen Müftü Köksal, bu süreçte basının katkılarını biliyoruz. Sahada vatandaşı bilinçlendirmek için çaba sarf ettiğinizi biliyor ve takdir ediyoruz. Sizlerle beraber paralel görev üsleniyoruz. Basının kendine has bir dili var. Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti mensupları bu dili muhafaza etmeye çalışıyor. Bu tutumunuz takdire şayandır. Sonuçta geniş kitlelere hitap edenlerin belirli hassasiyetleri olmalı. Birlikte çalıştığımız yedi yıl az değil uzun bir süre. Bu süreçte bizler sizlerden memnunuz. Görev alanımızla ilgili olan hususları sayfalarınıza taşıdınız bilhassa teşekkür etmek istiyorum. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.