ÖĞRENCİLERİMİZ ÇOK MAĞDUR DURUMDA

Vakfıkebir Belediye Parkı’nda düzenlenen kermeste öğrenciler adeta ‘hayır’da yarıştılar. Kermesin amacının ise elde edilen gelirin tamamının ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırmak olduğu ifade edilirken, kermesi düzenleyen öğrenciler adına bir açıklama yapan Sude Baltürk, “Öğrenci arkadaşlarımızla düzenlediğimiz kermesten elde ettiğimiz gelirin tamamını ihtiyaçlı öğrenci kardeşlerimize bağışlayacağız. Okulumuzda Afgan’lı, Irak’lı ve Filistinli kardeşlerimiz var. Onların ihtiyaçlarını karşılayacağız” dedi.

ÖĞRENCİLERİMİZ ÇOK MAĞDUR DURUMDA
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
07 Aralık 2019 Cumartesi 20:00

TRABZON;Vakfıkebir Belediye Parkı’nda düzenlenen kermeste öğrenciler adeta ‘hayır’da yarıştılar. Kermesin amacının ise elde edilen gelirin tamamının ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırmak olduğu ifade edilirken, kermesi düzenleyen öğrenciler adına bir açıklama yapan Sude Baltürk, “Öğrenci arkadaşlarımızla düzenlediğimiz kermesten elde ettiğimiz gelirin tamamını ihtiyaçlı öğrenci kardeşlerimize bağışlayacağız. Okulumuzda Afgan’lı, Irak’lı ve Filistinli kardeşlerimiz var. Onların ihtiyaçlarını karşılayacağız” dedi..

“Öğrencilerimiz çok mağdur durumda”;Kermesin düzenlenmesine rehberlik eden öğretmenlerden Meslek Dersleri Öğretmeni Ömer Haliloğlu da; “Gerçekten çok yardımsever çocuklarımız var. Kermesin düzenlenmesinin fikir babaları işte bu çocuklar. Pakistan’dan, Afganistan’dan, Suriye’den gelen öğrencilerimiz var ve bu öğrencilerimiz çok mağdur durumda; ne yapabiliriz dediler. Görüldüğü üzere kermeste yer alan yiyeceklerin hepsini kendileri hazırladılar, kendileri tasarladılar. Biz sadece kermesin düzenlenmesinde kendilerine rehberlik ettik. Kermese ilgilerinden dolayı Vakfıkebir Halkı’na teşekkür ediyor, kermesin düzenlenmesine katkı sağlayan tüm öğrencilerimizin gözlerinden öpüyorum” ifadelerine yer verdi.

KAYNAK;http://www.vakfikebirgazete.com/

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.