Turupçu Adına Satranç Turnuvası

Trabzon'un Vakfıkebir İlçesi Meslek Yüksek Okulu, Gençlik Merkezi Merhum Müdürü Mustafa Turupçu’yu unutmayarak adına online satranç turnuvası düzenliyor.

Turupçu Adına Satranç Turnuvası
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
16 Kasım 2020 Pazartesi 21:27

Trabzon'un Vakfıkebir İlçesi Meslek Yüksek Okulu, Gençlik Merkezi Merhum Müdürü Mustafa Turupçu’yu unutmayarak adına online satranç turnuvası düzenliyor.Geçen yıl Haziran ayında geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden ve Gençlik Merkezi Müdürü merhum Mustafa Turupçu adına 6 Kasım 2019 tarihinde birincisi düzenlenen turnuvanın bu yıl online olarak ikincisi düzenlenecek.

Turnuva ile ilgili görüşlerini açıklayan okul müdürü Dr. Öğr. Üyesi Soner Demirtaş Vakfıkebir eğitim camiasının kıymetli isimlerinden merhum Mustafa Turupçu adına 6 Kasım 2019 tarihinde birincisini düzenleyip geleneksel hale getirmeyi amaçladığımız satranç turnuvasının ikincisini koronavirüs salgınından dolayı bu yıl yine Türkiye Satranç Federasyonu işbirliği ile ancak “Online” gerçekleştireceğiz dedi.

Katılımcılara seslenen müdür Dr. Öğr. Demirtaş, Uzak kaldığımız şu günlerde bir araya gelme vesilesi olarak hepinizi 2. Geleneksel Mustafa Turupçu Anma Satranç turnuvasına davet ediyor, katılımları beklediklerini ifade ederek şu bilgilendirmeyi yaptı:

  1. 13-24 Kasım 2020 tarih aralığında yapılacak. Turnuva tarihi: 25 Kasım 2020 Çarşamba saat: 13.00 (Online yapılacak.) Satranç turnuvası ile ilgili tüm bilgilendirme işlemleri WhatsApp grubu üzerinden Türkiye Satranç Federasyonu Yetkilileri tarafından yapılacaktır.Başvuru formu eksiksiz doldurularak [email protected] E-Posta adresine gönderilmelidir.

Kaber Kaynağı;Vakfıkebir Gazete


Etiketler; #Mustafa Turupçu
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.