TVİT, Geleneği Devam Ettirdi

TRABZON; Vakfıkebir İşadamları Topluluğu (TVİT), geleneksel kahvaltı programında basın mensuplarıyla buluştu. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle kısa adı TVİT olan “Vakfıkebir İş adamları Topluluğu” her yıl olduğu gibi bu yılda Büyükliman Bölgesi’nde aktif gazetecilik yapan basın mensuplarıyla bir araya geldiler.

TVİT, Geleneği Devam Ettirdi
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
13 Ocak 2020 Pazartesi 17:36

TRABZON; Vakfıkebir İşadamları Topluluğu (TVİT), geleneksel kahvaltı programında basın mensuplarıyla buluştu. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle kısa adı TVİT olan “Vakfıkebir İş adamları Topluluğu” her yıl olduğu gibi bu yılda Büyükliman Bölgesi’nde aktif gazetecilik yapan basın mensuplarıyla  bir araya geldiler.

Basın mensuplarının “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutlayan Başkan Murat İslamoğlu, TVİT’in 2013 yılımda kurulduğunu ve o günden beri kendi aramızda geleneksel olarak her hafta sonu değişik yerlerde bir araya geliyoruz. Kurumsallaşmak için 2014 yılından beri belirlediğimiz isimler üzerinden TVİT olarak isimleşmeyi kararlaştırdık. Belirlediğimiz ilkeler doğrultusunda kendi içimizde oluşturduğumuz görev dağılımıyla mazeretsiz bir araya geliyoruz. Etkinliklerimize üyelerimiz tarafından katılımlar yüksek seviyede oluyor. Her yılsonu üyelerimize deyim yerindeyse karne veriyoruz. Karnelerimizde ödüllerimiz olduğu gibi cezalarımızda var. Bu birlikteliğimize hiçbir siyasi ve menfaat, çıkar düşünmeksizin tamamen iş hayatımızın yoğunluğundan kısa bir süreliğine de uzaklaşmak için çeşitli aktiviteler yapıyoruz dedi. Başkan İslamoğlu TVİT üyelerini basın mensuplarına tanıttı.

Basın mensupları adına teşekkür konuşmasını yapan BGC Denetleme Kurulu Başkanı Salih Özkan ben ve arkadaşlarım TVİT’in davetine katılmak için kendimizi zorunlu hissettik. Çünkü ülkemizin gelecekteki ekonomisini dizayn etmek için sizin gibi işadamlarımıza ihtiyacımız var.  Ülkemiz adına üretimleri sizin gibi işadamlarımız yapacak ve bizlerde kamuoyuna tanıtacağız diyerek TVİT üyelerine teşekkür etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.