Vakfıkebir ‘e  “Milli Ağaçlandırma Günü” 5 Bin Fidan Dikilecek

11 Kasım “Milli Ağaçlandırma Günü’nde eş zamanlı olarak ülke genelinde yapılacak fidan dikiminde Vakfıkebir’de de 5 bin fidan dikilecek.

Vakfıkebir ‘e  “Milli Ağaçlandırma Günü” 5 Bin Fidan Dikilecek
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
21 Ekim 2020 Çarşamba 18:02

11 Kasım “Milli Ağaçlandırma Günü’nde eş zamanlı olarak ülke genelinde yapılacak fidan dikiminde Vakfıkebir’de de 5 bin fidan dikilecek. Geçtiğimiz yıl İtibariyle 11 Kasım “Milli Ağaçlandırma Günü” olarak kabul edildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Orman Genel Müdürlüğü işbirliğinde yapılan protokol gereği ülke genelinde olduğu gibi Vakfıkebir Mustafa Turupçu Gençlik Merkezi olarak gönüllü gençlerin katılımıyla ilçeye bağlı Mahmutlu Mahallesi’nde 5 bin fidan dikimi yapılacak.

Vakfıkebir Mustafa TurupçuGençlik Merkezi önderliğinde gönüllü gençlerin de katılımıyla merhum Müdür Mustafa Turupçu adınada fidan dikimi yapılacak amaç böylelikle gençler abileri Mustafa Turupçu’yu unutmamış olacak.

Mustafa TurupçuGençlik Merkezi olarak İlçe Orman İşletme Şefliğini ziyaret ederek işletme şeflerinden Özgür Topaloğlu İle görüşülerek 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü’nde yapılacak olan fidan dikim programı hakkında bilgi alışverişi gerçekleştirildi. Yapılan görüşmeler sonrasında 11 Kasım 2020 Çarşamba günü ilçemiz Mahmutlu Mahallesi’nde lçe Kaymakamı Mesut Yakuta ve protokolünde katılımıyla 5 bin fidan dikimi gerçekleştirilecek.

Mustafa Turupçu Gençlik Merkezi Müdürü Yunus Ali Çivil konuyla ilgili yaptığı açıklamada; ülke genelinde özellikle orman yangınlarını da göz önünde bulundurduğumuzda ilçemizde dikimi gerçekleştireceğimiz 5 bin fidanı bir gönüllülük esasına dayalı olarak şekillendirmek istiyoruz dedi.

Haber Kaynağı;Vakfıkebir Gazete

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.