Vakfıkebir OSB il Yolunun Sözleşmesi İmzalandı

Trabzon Vakfıkebir Organize Sanayi Bölgesine ulaşımı sağlayacak olan yeni yolun ihale değerlendirme süreci tamamlanarak ilgili firma ile sözleşme imzalandı.

Vakfıkebir OSB il Yolunun Sözleşmesi İmzalandı
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
21 Mayıs 2020 Perşembe 22:17

Trabzon  Vakfıkebir Organize Sanayi Bölgesine ulaşımı sağlayacak olan yeni yolun ihale değerlendirme süreci tamamlanarak ilgili firma ile sözleşme imzalandı.  Konu ile ilgili bir açıklama yapan Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta,

“Organize Sanayi Bölgemiz, 810 dönümlük arazi üzerine faaliyet gösterecek, 64 sanayi parselinden oluşacaktır. OSB’ye ulaşımı sağlayacak olan yeni yol 4,5 kilometre uzunluğunda, 25 metre genişliğinde çift gidiş, çift geliş olarak ilçemizin imar planlarına işlemiştik. Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından karayolları standartlarına uygun şekilde projelendirilen bağlantı yolu ile daha önce karayolları ağına alınarak 08.08.2019 tarihinde ihalesi yapılmıştı. Yeni Organize Sanayi İl Yolunun ihale değerlendirme süreci 20 Mayıs 2020 tarihi itibariyle tamamlanarak ilgili firma ile sözleşme imzalanmıştır. İlçemize, yöremize hayırlı olsun.

Böyle önemli bir yatırımın ilçemize gelmesini sağlayan Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’na, bir önceki Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Mehmet Cahit Turhan’a ve TBMM Çevre Komisyonu Başkanı, AK Parti Trabzon Milletvekilimiz Sayın Muhammet Balta’ya şükranlarımızı sunuyoruz. Yaklaşık olarak 20 yıllık bir mazisi bulunan ve bir hayal olarak görülen Organize Sanayi Bölgemiz de bugün bacalar tütmeye hazırlanıyor.

OSB’miz için geçmişten günümüze emek veren tüm Bakanlarımıza, Valilerimize, Milletvekillerimize, Kaymakamlarımıza, Belediye Başkanlarımıza, siyasetçilerimize ve katkısı olan herkese şahsım ve ilçem adına da ayrıca teşekkür ederim” dedi

Haber;Tuncay Hcıfettahoğlu


Etiketler; #Vakfıkebir OSB
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.