Vakfıkebir’de Muhtarlara Hizmet İçi Eğitim Semineri

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde görev yapan tüm mahalle muhtarlarına, Uygulama Oteli’nde Hizmet İçi Eğitim Semineri verildi.

Vakfıkebir’de Muhtarlara Hizmet İçi Eğitim Semineri
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
03 Kasım 2020 Salı 22:15

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde görev yapan tüm mahalle muhtarlarına, Uygulama Oteli’nde Hizmet İçi Eğitim Semineri verildi.

46 muhtarın görev yaptığı ilçedeki muhtarlar iki bölüm halinde, Hizmet İçi Eğitim Seminerine katıldı. Sabah ve öğleden sonra iki oturumda gerçekleşen seminerde, il ve ilçe yönetimi, muhtarlık müessesesi ve organları, muhtarların görev yetki ve sorumlulukları, muhtar bilgi sisteminin tanıtılması, adli tebligat sistemi, Covit 19 salgınında muhtarların görev ve sorumlulukları konuları İl İdari ve Denetim Müdürü Selami Turhal ve İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Mehmet Akbulut tarafından verildi.

Vakfıkebir Uygulama Oteli’nde yapılan semineri İl İdari ve denetim müdürü Selami Turhal ve İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Mehmet Akbulut slayt gösterisi eşliğinde gerçekleştirdiler. Vakfıkebir Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Şifa Karadeniz’de seminere eşlik etti.

Hizmet İçi Eğitim Semineri Vakfıkebir için 20 şer kişilik iki gurup halinde planlandı. Trabzon il genelini kapsayan semire yaklaşım 700 muhtarın katılacağı ve ilçemuhtar sayıları bölünerek verilmesi planlandı.

Seminer sonrası muhtarlara teşekkür eden Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Şifa Karadeniz, muhtarların zor ama şerefli bir görevi ifa ettiklerini söyleyerek verimli seminer olduğunu belirtti. Müdür Karadeniz,  tüm katılımcılara teşekkür ediyorum dedi. Muhtarların yoğun bir ilgi gösterdiği seminer, karşılıklı fikir alışverişi ile sona erdi.

Haber Kaynağı;Vakfıkebir Gazete

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.