Vakfıkebir’de Sağlık Çalışanlarına Moral Konseri

Trabzon’un Vakfıkebir İlçesinde hemşireler günü dolayısıyla Vakfıkebir Devlet Hastanesi önünde bir moral programı düzenlendi.  Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta ve Vakfıkebir Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Aydın Kant’ın daveti üzerine hastane bahçesine gelen Trabzon Büyükşehir Belediyesi Bando Takımı burada marşlar ve şarkılar söyleyerek çok büyük bir özveri ile görev yapan sağlık çalışanlarına moral verdiler.

Vakfıkebir’de Sağlık Çalışanlarına Moral Konseri
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
14 Mayıs 2020 Perşembe 03:35

Trabzon’un Vakfıkebir İlçesinde hemşireler günü dolayısıyla Vakfıkebir Devlet Hastanesi önünde bir moral programı düzenlendi. 

 Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta ve Vakfıkebir Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Aydın Kant’ın daveti üzerine hastane bahçesine gelen Trabzon Büyükşehir Belediyesi Bando Takımı burada marşlar ve şarkılar söyleyerek çok büyük bir özveri ile görev yapan sağlık çalışanlarına moral verdiler.

Hastane bahçesinde bando takımına alkışlarla eşlik eden sağlık çalışanları unutulmaz bir gün yaşadılar. Programın sonunda Hastane Başhekimi Dr. Aydın Kant hemşirelerle birlikte şarkı söyledi.

 Programı Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, Ak Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun, Trabzon İl Sağlık Müdürü Hakan Usta, Vakfıkebir Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Aydın Kant, Hastanenin İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Yahya Sağıroğlu, Sağlık Bakımı Hizmetleri Müdürü Nilgün İskenderoğlu’da izleyerek hemşirelere ve sağlık çalışanlarına destek oldular.

Haber;Tuncay Hacıfettahoğlu

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.