Vakfıkebirli Muhtarlardan Müftü Köksal ve Akbaş’a Veda

Vakfıkebirli Muhtarlardan Müftü Köksal ve Akbaş’a Veda
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
30 Haziran 2020 Salı 22:55

Trabzon Vakfıkebir Mahalle Muhtarları tayinleri çıkan İlçe Müftüsü Köksal ve vaiz Akbaş ile veda kahvaltısından bir araya geldiler.Samsun İli Atakum İlçe Müftülüğüne tayinı çıkan Müftü Hüseyin Kaksal ve Ordu İli Altınordu İlçe Vaizliğine tayını çıkan Ekrem Akbaş için Kadefe-i Sofrasından Vakfıkebir mahalle muhtarları sabah kahvaltısında bir araya gelerek veda ettiler.

Kahvaltıda Müftü Köksal ve Vaiz Akbaş’ın ilçeye yaptığı hizmetlere teşekkür eden Muhtarlar Dernek Başkanı İzzet Çilingir, Sayın Müftümüz Köksal ve Sayın Akbaş ilçemizde hoş seda bırakarak kendilerini yeni görev yerlerine uğurluyoruz. Biliyoruz ki bu iki idarecimiz ilçemizin gurbetteki temsilcilerimiz olacaklar. Kendilerine muvaffakiyetler diliyoruz. Onları gittikleri yerde bizin ilçemizde yol üzerinde her geçerken mutlaka bir birimize selam vererek gececeğiz. Hassaten hizmetleri için bir kez daha teşekkür etmek istiyorum ve görevlerinde başarılı olmaları bizleri ziyadesiyle memnun edecektir dedi.

Vakfıkebir’de güzel hizmetler yapmaya çalıştıklarını ifade eden İlçe Müftüsü Köksal,  yaptığımız bu hizmetler memleketimizin ihtiyacı olan hizmetlerdi.  Sahada yapılması gereken hizmetlere öncülük yapmaya çalıştık. Takdir edilir ki 27 bin nüfuslu Vakfıkebir de 15-20 milyonluk eseri ortaya çıkartmak Vakfıkebir’in büyük başarısıdır. Biz sadece öne çıkıp Vakfıkebirli teyzelerimiz beşer onar lira, emekli maaşlarından artı hocalarımız maaşlarından her ay belli miktar ödeyerek kardeşlerimizin niyetleri doğrultusunda arkadaşları harekete geçirerek bu eseri tamamladık. Vakfıkebirli olarak addedilmem benim için büyük bir şeref. Geldiğimi gün Vakfıkebirliyim demiştim bu günde aynısını söylüyorum ben Vakfıkebirliyim. Burada hizmet etmeye çalıştım, burada yaşadım ve benim anılarımda silinmeyecek izler bırakan yerdir Vakfıkebir. Anılarımızda ve kaldığı şekilde Vakfıkebir’imizin arzu ettiğimiz yere gelmesi için her birimizin görevimizi yapmamıza bağlıdır. Biz çalışacağız Allah-u telada karşılığını inşallah verecek. Biz çalışırsak Yüce Allah inşallah bizleri muvaffak eder. Hizmetlerinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hizmetlerimizde hep müspet karşılık bulduk. Bizim arzumuz ve isteğimiz hizmetlerimiz belli, bir noktaya gelmiştir bundan sonra da yapılacak hizmetler eksiklerin giderilmeye çalışılması yönünde olmalıdır. Yapılan hizmetleri kınamayacağız ama eleştireceğiz. Biz burada çalışırken hep bunu esas aldık. Eleştiri bir işin yapılması için lüzumludur. Ben Vakfıkebir’de dolu dolu bir yedi yıl yaşadım. Memleketimizi seviyoruz. Memleketimiz ve insanlarımız hizmeti hak etiğini söyledi.

Tayini çıkan İlçe Vaizi Ekrem Akbaş’ta yapağı konuşmasında muhtarlara teşekkür ederek  yeni görev yeri Altınordu’da bir mekanınız var dedi.

kaynak;Vakfıkebir Gazete

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.