Vali Ustaoğlu, İncelemelerde Bulundu

Vali Ustaoğlu, İncelemelerde Bulundu
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
21 Şubat 2020 Cuma 23:28

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Vakfıkebir Kaymakamı Mesut Yakuta ve Belediye Başkanı Muhammet Balta ile birlikte Yalıköy Mahallemizde yapımı devam eden Ekmek Temalı Millet Bahçesinde incelemeler de bulundu. Vali Ustaoğlu, Kaymakam Yakuta, Başkan Balta ve firma yetkililerinden bilgi alışverişinde bulundu.


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından TOKİ aracılığıyla Yalıköy Mahallesi sahilinde yapılacak olan Ekmek Temalı Millet Bahçesi Projesi  32.721 metrekare alan üzerine, 300 takvim gününde tamamlanacak.  Ağustos ayında bitmesi be4klenen projede, Millet Bahçesine ait sosyal donatılar inşaatları ve altyapı çalışmalarını kapsıyor.

Ekmek Temalı Millet Bahçesi’nin içerisinde; millet kıraathanesi, ekmek müzesi, bisiklet yolu, çocuk oyun alanı, tematik bahçeler, mısır tarlaları, çim tepe, etkinlik çayırı, çocuk oyun grubu, ahşap pergolalar bulunacak.

kaynak;Vakfıkebir Gazete

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.