Kategoriler

61.com.tr - 61 Haber - Haber 61 - Trabzon Haber

AKÇAABAT MİLLET BAHÇESİ AÇILDI

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde, eski Akçaabat Fatih Stadı yerine inşa edilen Akçaabat Millet Bahçesinin açılışı, sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, videokonferans yöntemiyle, katılımlarıyla yapıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tüm Türkiye'de birçok noktada yapılmasını istediği millet bahçeleri, birbiri ardına tamamlanmaya ve açılmaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara AKM Millet Bahçesi'nden katıldığı programla, aralarında Trabzon’un da olduğu 9 ayrı şehirde eş zamanlı açılış gerçekleştirdi. 81 ilde 81 milyon metrekare millet bahçesi projesinde dev bir adım atılırken, Cumhurbaşkanı Erdoğan video konferans yöntemiyle aynı anda 10 millet bahçesinin açılışını yaptı.

Akçaabat Millet Bahçesi’nin açılışına; Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Adnan Günnar, Bahar Ayvazoğlu, Salih Cora, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, AK Parti İl Başkanı Haydar Revi, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, TOKİ yetkilileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açışta söz alan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkürlerini sunan Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu "23 bin metrekare alanda Akçaabat Millet Bahçesi’nin açılışını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Milletvekillerimizle, Büyükşehir Belediye Başkanımızla, Akçaabat Belediye Başkanımızla beraberiz. Trabzon halkının şükranlarını arz ediyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise tüm katılımcılara selamlarını ileterek “Akçaabat Millet Bahçesi denizi üstten seyreden teraslara sahip. Denizin kenarında olması çok güzel. Karadeniz'i adeta tepeden izleyen bir millet bahçesi. Tüm Akçaabatlı ve Trabzonlu hemşehrilerime hayırlı olsun. Buranın yanı sıra Hüseyin Avni Aker'in olduğu alanda da millet bahçesi yapıyoruz. Trabzon böylece çok daha büyük ve farklı bir millet bahçesine kavuşmuş olacak" ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Şalpazarı
223888 Kez Görüntülendi.
EĞİTİM DERNEĞİ’NDEN KIDIK’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Siyaset
196344 Kez Görüntülendi.
MUHCU’YA İKİ GÖREV
Şalpazarı
267201 Kez Görüntülendi.
Hemşerimiz Kıdık’a Önemli Görev
Kültür Sanat
214024 Kez Görüntülendi.
HEMŞİRELER MUTLULUĞA İMZA ATTILAR
Beşikdüzü
158800 Kez Görüntülendi.
Beşikdüzü Belediyesinde Burhan Cahit Erdem Dönemi
Siyaset
213998 Kez Görüntülendi.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Ortahisar Belediyesi’nde devir teslim töreni
Siyaset
235702 Kez Görüntülendi.
Ortahisar Belediye Başkanlığı’na seçilen CHP’li Ahmet Kaya mazbatasını aldı
Şalpazarı
213973 Kez Görüntülendi.
Oğlumuzun Düğün Merasimine Dostlarımız Davetlidir
Spor
213991 Kez Görüntülendi.
Bileklerini Bükene Aşk Olsun
Şalpazarı
245166 Kez Görüntülendi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Şalpazarı’nda Halka Seslendi, Esnaf Ziyareti Yaptı