Kategoriler

61.com.tr - 61 Haber - Haber 61 - Trabzon Haber

BEŞİKDÜZÜ YENİ PAZAR YERİ 23 NİSAN 2020  PERŞEMBE GÜNÜ AÇILIYOR.

Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde 20.000 tl harcama yapılarak inşa edilen modern kapalı otopark ve pazar yeri tamamlanarak ilçe Hıfsısıhha kurulu kararı gereği 23 Nisan 2020  perşembe günü hizmete açılıyor.


Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde 20.000 tl harcama yapılarak inşa edilen modern kapalı otopark ve pazar yeri tamamlanarak ilçe Hıfsısıhha kurulu kararı gereği 23 Nisan 2020  perşembe günü hizmete açılıyor.


Edinilen bilgilere göre coronavisüs salgını dolayısı ile Beşikdüzü ilçesinde kaymakamlık ve belediye başkanlığı sokak aralarında pazarcı esnaflarımızın sağlıksız olarak yürütmekte oldukları pazarcılık işlerinin kontrol altına alınması pazar esnafımızın ve vatandaşlarımızın coronavirüsten korunması amacı ile Trabzon Valiliği bilgisi dahilinde halkın sağlığı dikkate alınarak Hıfsısıhha Kurulu toplanarak Beşikdüzü ilçesinde her hafta perşembe günleri kurulan halk pazarının bu haftadan başlanılarak yeni yapılan pazar yerini  kontrollü olarak gerekli sağlık tedbirleri alındıktan sonra açılacağı öğrenilmiştir.
Beşikdüzü ilçesinde Coronavirüs konusunda yoğun çalışmalar yaparak her konuda halkın memnuniyetini kazanıp bugüne değin olumsuz hiç bir vakanın ortaya çıkmasına izin vermeyen İlçe kaymakamımız Şakir Öner Öztürk ve belediye başkanımız Ramis Uzun ilçe idare kurulu üyelerimizin aynı koruma çerçevesinde yeni pazar yerinide halkın hizmetine kontrollü olarak hizmete açmaları ilçede örnek bir hizmet olarak tarihe geçecektir.


Beşikdüzü ilçesinde yeni otoparklı ve kapalı modern pazar yerinin yapımında, halkın hizmetine açılmasında emeği, alın teri olanları kutluyoruz.
Hayırlı uğurlu olsun.
 

Haber;Cemal Aksoy

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Siyaset
196339 Kez Görüntülendi.
MUHCU’YA İKİ GÖREV
Şalpazarı
267183 Kez Görüntülendi.
Hemşerimiz Kıdık’a Önemli Görev
Kültür Sanat
214009 Kez Görüntülendi.
HEMŞİRELER MUTLULUĞA İMZA ATTILAR
Beşikdüzü
158797 Kez Görüntülendi.
Beşikdüzü Belediyesinde Burhan Cahit Erdem Dönemi
Siyaset
213996 Kez Görüntülendi.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Ortahisar Belediyesi’nde devir teslim töreni
Siyaset
235702 Kez Görüntülendi.
Ortahisar Belediye Başkanlığı’na seçilen CHP’li Ahmet Kaya mazbatasını aldı
Şalpazarı
213971 Kez Görüntülendi.
Oğlumuzun Düğün Merasimine Dostlarımız Davetlidir
Spor
213990 Kez Görüntülendi.
Bileklerini Bükene Aşk Olsun
Şalpazarı
245165 Kez Görüntülendi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Şalpazarı’nda Halka Seslendi, Esnaf Ziyareti Yaptı
Şalpazarı
254161 Kez Görüntülendi.
Akşener Şalpazarı’nı Ziyaret Etti