Kategoriler

61.com.tr - 61 Haber - Haber 61 - Trabzon Haber

Tirebolu’da Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri Start Aldı

Tirebolu’da Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri Start Aldı

Giresun Tirebolu Halk Eğitimi Merkezi’nde, 1-7 Haziran ‘Hayat Boyu Öğrenme Haftası’ kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi.
2020_2021 Eğitim Öğretim Yılı Yıl Sonu 'Hayat Boyu Öğrenme Etkinlikleri Haftası' kapsamında yurdun 81 il ve tüm ilçelerinde sergiler açılmaya başlandı. 

Bu kapsamda Giresun Merkez ve tüm ilçelerinde de sergiler açıldı.;Tirebolu Halk Eğitimi Merkezi’nde düzenlenen; Tirebolu İlçe Kaymakamı Cevat Gün ve Milli Eğitim Müdürü İbrahim Yılmaz, Nüdür Yardımcısı Hüseyin Başer,  İlçe Askerlik Şubesi Komutanı ve İlçe  Emniyet Müdürü, Halk Eğitimi Merkezi Müdür Vekili Gülşen-Ömer Gaffaroğlu, Öğretmenler ve usta öğreticiler katıldı.


.
El Sanatları Öğretmeni Pamuk Şirin, Giyim, Üretim, teknoloji Öğretmeni Fadime Oğuz, Makina Nakışı Sevda Şahin, Bilişim Teknoloji Öğretmeni Özcan Kır, Makina Nakışı Usta Öğreticisi Gaye Durmuşoğlu, Keten Dokuma Filiz Doboğlu, El Sanatları Sülbiye Cebeci, Ev Meta.. Resmiye Demiral, El Sanatları Usta Öğreticisi Fatma Aydın yıl boyu yaptıkları çalışmaları sergilediler.


Açılışta Kaymakam Gün kısa bir konuşma yaptı. Sergide yer alan, ''Karadeniz Kadını'' temalı yarım bırakılan bir çalışma olan yağlıboya tabloya, ilçe kaymakamı Cevat Gün tarafından fırça darbeleri vurularak, 'kara lastik' boyama katkısı sağlandı. Gün, Sergideki tüm ürünleri tek tek inceleyerek, kursiyerlerden ve eğiticilerden sergideki ürünlere yaptıkları çalışmalar hakkında detaylı bilgiler aldı.


Kaymakam Gün ve beraberindeki heyet, kursiyer ve eğiticiler ile toplu fotoğraf çekimleri yaptı. Çay ve pasta İkramlarında bulunulan İlçe Kaymakamı Cevat Gün ve beraberindeki heyet daha sonra sergiden ayrıldı. Sergiye, halkın ziyareti devam ediyor.
Haber: Hatice SATGUN

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Siyaset
196339 Kez Görüntülendi.
MUHCU’YA İKİ GÖREV
Şalpazarı
267183 Kez Görüntülendi.
Hemşerimiz Kıdık’a Önemli Görev
Kültür Sanat
214009 Kez Görüntülendi.
HEMŞİRELER MUTLULUĞA İMZA ATTILAR
Beşikdüzü
158797 Kez Görüntülendi.
Beşikdüzü Belediyesinde Burhan Cahit Erdem Dönemi
Siyaset
213996 Kez Görüntülendi.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Ortahisar Belediyesi’nde devir teslim töreni
Siyaset
235702 Kez Görüntülendi.
Ortahisar Belediye Başkanlığı’na seçilen CHP’li Ahmet Kaya mazbatasını aldı
Şalpazarı
213971 Kez Görüntülendi.
Oğlumuzun Düğün Merasimine Dostlarımız Davetlidir
Spor
213990 Kez Görüntülendi.
Bileklerini Bükene Aşk Olsun
Şalpazarı
245165 Kez Görüntülendi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Şalpazarı’nda Halka Seslendi, Esnaf Ziyareti Yaptı
Şalpazarı
254161 Kez Görüntülendi.
Akşener Şalpazarı’nı Ziyaret Etti