Kategoriler

61.com.tr - 61 Haber - Haber 61 - Trabzon Haber

TRABZON'DAN SON DAKİKA HABERİ! GÖLETTE ARANAN KAYIP GENÇ BAKIN NEREDEN ÇIKTI!

Dün odasının penceresinden atlayarak ortadan kaybolan Yasin A.16, ailesinin ihbarı sonrası polisi alarma geçirmişti. Arama çalışmalarına AFAD, balık adamlar, iz takip köpekleri de katıldı. Evinin yakınındaki gölette gün boyu su altı arama ekipleri tarafından aranan genç, bu sab

Trabzon'da liseli genci arama çalışmalarında son dakika gelişmesi yaşandı. Evinin yakınındaki gölette dünden beri aranan liseli Yasin, bu sabah evine gelerek yüreklere su serpti. Yasin'in odasındaki pencereden atlayarak kaçtığı ve geceyi ormanda geçirdiği öğrenildi.

Trabzon'un Yomra ilçesinde dün sabaha karşı birinci kattaki evinin penceresinden atlayarak ortadan kaybolan Yasin A. (16) için evinin bitişiğindeki gölet ve çevresinde gün boyu arama yapıldı. Gece arama çalışmalarına ara verirken, Yasin A., sabah karşı evine döndü. Sağlık durumu iyi olan Yasin A.'nın, geceyi ormanda geçirdiği belirlendi.

TÜM İMKANLAR SEFERBER EDİLDİ

Yomra ilçesi Kaşüstü Mahallesi'nde yaşayan Yasin A., dün sabaha karşı tek katlı evlerinin penceresinden atlayarak ortadan kayboldu. Sabah odaya giren ağabeyi Abbas A., kardeşinin olmadığını fark etti. Pencerenin açık olduğunu gören aile, Yasin'e ulaşamayınca durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine AFAD, balık adamlar ve iz takip köpekleri ile arama çalışması başlatıldı. Evin bitişiğindeki gölet ve çevresinde gün boyu arama yapıldı. İş makineleri gölet çevresindeki kazı yaparken, AFAD ekipleri ise drone ile havadan araziyi taradı. Mahallede gün boyu süren aramalarda Yomra İmam Hatip Lisesi 2'nci sınıf öğrencisi Yasin'in izine rastlanılamadı. Ekipler dün gece saatlerinde arama çalışmalarına ara verdi.



BU SABAHA KARŞI EVİNE DÖNDÜ

Ailesinin endişeyle yolunu gözlediği Yasin A., bu sabah karşı evine döndü. Sağlık durumu iyi olan Yasin'in evinden 2 kilometre uzaklıktaki ormanlık alanda gizlendiği öğrenildi. Geceyi ormanda geçirdiği belirlenen gencin eve dönmesiyle ailesi de rahat bir nefes aldı.

Kaynak: SABAH.COM.TR

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Şalpazarı
223890 Kez Görüntülendi.
EĞİTİM DERNEĞİ’NDEN KIDIK’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Siyaset
196347 Kez Görüntülendi.
MUHCU’YA İKİ GÖREV
Şalpazarı
267203 Kez Görüntülendi.
Hemşerimiz Kıdık’a Önemli Görev
Kültür Sanat
214024 Kez Görüntülendi.
HEMŞİRELER MUTLULUĞA İMZA ATTILAR
Beşikdüzü
158803 Kez Görüntülendi.
Beşikdüzü Belediyesinde Burhan Cahit Erdem Dönemi
Siyaset
213998 Kez Görüntülendi.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Ortahisar Belediyesi’nde devir teslim töreni
Siyaset
235702 Kez Görüntülendi.
Ortahisar Belediye Başkanlığı’na seçilen CHP’li Ahmet Kaya mazbatasını aldı
Şalpazarı
213973 Kez Görüntülendi.
Oğlumuzun Düğün Merasimine Dostlarımız Davetlidir
Spor
213991 Kez Görüntülendi.
Bileklerini Bükene Aşk Olsun
Şalpazarı
245166 Kez Görüntülendi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Şalpazarı’nda Halka Seslendi, Esnaf Ziyareti Yaptı