Kategoriler

61.com.tr - 61 Haber - Haber 61 - Trabzon Haber

ANADOLU LİSESİNDE 6. MEZUNİYET COŞKUSUNDA 37 ÖĞRENCİ KEP FIRLATTI

Trabzon Şalpazarı Anadolu Lisesi olarak eski Şalpazarı Lisesi olan Okul yeniden dizayn edilerek 2013 yılında eğitim faaliyeti yapılması uygun görülmüştü.

Şalpazarı’nda yeni bir çiçek misali bir Okul eğitim öğretime kazandırılmasının ardından 2013 yılında eğitime başlayarak 4 yılsonunda 2017-2018 ilk mezunlarını veren okul 2021-2022 eğitim öğretim yılında 6. defa mezuniyet coşkusu yaşayarak 37 öğrenci mezun etti.

Her Bitiş Yeni Bir Başlangıçtır; Şalpazarı Anadolu Lisesi Öğrencilerinin 2021-2022 eğitim öğretim yılının mezuniyet coşkusu Çok Programlı Lise konferans salonunda  mezun olan öğrencilerin velilerinde hazır bulunduğu mezuniyet konuşmasında Okul Müdürü Kadir Özdemir Okulundan mezun olan öğrencilerin değerli öğrencilerimiz sizi ilk günden bu güne kadarki 4 yılda bir demir misali işleyerek hayata kazandırmanın sevinci ve üzüntüsünü yaşıyoruz ancak şunu hiç unutmayalım her bitiş yeni bir başlangıçtır dedi.

Hayallerinizin Peşinden Koşarsanız Başarıya Ulaşırsınız; Anadolu Lisesi 6.mezuniyet coşkusuna katılan Şalpazarı İlçe Kaymakamı Zekeriya Murat Şahan’da hayallerinizin peşinde koşarsanız başarıyı yakalarsınız diyerek başarı hikayesini şöyle anlattı. Bende bulunduğum yerdeki okul mezuniyetim sırasında girdiğimim imtihanda Türkiye 8. Olarak kazandım ancak o yıl atanamadım yılmadım ve ertesi yıl gece gündüz ve Bayramlarda da çalışarak kazanarak hayallerimi gerçekleştirerek buraya Kaymakam olarak geldim başarmak demek böyle bir şeydir dedi.

Mezuniyet Kütüğüne  Okul Birincisinin İsimi Çakıldı; Anadolu Lisesi 2021-2022 eğitim öğretim yılında mezuniyet programında Okul 1.cinin isminin okul yaş kütüğüne isim çakılmasın ardından Okul Bayrak ve flama teslim töreni ilk üçe giren öğrencilerin belgelerinin verilmesin ardından bahçede öğrencilerin havaya kep fırlattılar daha sonra mezuniyet pasta kesiminin ardından mezun olan öğrenciler mezuniyet anısına Aileleriyle beraber mezuniyet  köşesinde bu anı ölümsüzleştirmeleriyle beraber program sona erdi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Şalpazarı
223890 Kez Görüntülendi.
EĞİTİM DERNEĞİ’NDEN KIDIK’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Siyaset
196347 Kez Görüntülendi.
MUHCU’YA İKİ GÖREV
Şalpazarı
267203 Kez Görüntülendi.
Hemşerimiz Kıdık’a Önemli Görev
Kültür Sanat
214025 Kez Görüntülendi.
HEMŞİRELER MUTLULUĞA İMZA ATTILAR
Beşikdüzü
158804 Kez Görüntülendi.
Beşikdüzü Belediyesinde Burhan Cahit Erdem Dönemi
Siyaset
213998 Kez Görüntülendi.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Ortahisar Belediyesi’nde devir teslim töreni
Siyaset
235703 Kez Görüntülendi.
Ortahisar Belediye Başkanlığı’na seçilen CHP’li Ahmet Kaya mazbatasını aldı
Şalpazarı
213974 Kez Görüntülendi.
Oğlumuzun Düğün Merasimine Dostlarımız Davetlidir
Spor
213993 Kez Görüntülendi.
Bileklerini Bükene Aşk Olsun
Şalpazarı
245167 Kez Görüntülendi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Şalpazarı’nda Halka Seslendi, Esnaf Ziyareti Yaptı