Kategoriler

61.com.tr - 61 Haber - Haber 61 - Trabzon Haber

Trabzonspor Sevdalısı Jandarma Astb Çavuş Fatih Karagöz Şehit Düştü

TRABZON;Şalpazarı İlçesi yıllardır göç vermeye devam ediyor Şalpazarı İlçesine bağlı Kabasakal mahallesi sakinlerinden Selahattin Karagöz de çocuklarına daha iyi bir yaşam sunması için gurbete çıkmış. Şalpazarı İlçemiz sakini Selahattin Karagöz'ün Jandarma Astsubay Çavuş oğlu Fatih Karagöz Van’ın Bahçesaray ilçesinde meydana gelen çığ faciasının 2.sinde çığ altında kalarak şehit oldu

TRABZON;Şalpazarı İlçesi yıllardır göç vermeye devam ediyor Şalpazarı İlçesine bağlı Kabasakal mahallesi sakinlerinden Selahattin Karagöz de çocuklarına daha iyi bir yaşam sunması için gurbete çıkmış. Şalpazarı İlçemiz sakini Selahattin Karagöz'ün Jandarma Astsubay Çavuş oğlu Fatih Karagöz Van’ın Bahçesaray ilçesinde meydana gelen çığ faciasının 2.sinde çığ altında kalarak şehit oldu.

Edinilen bilgilere göre dün akşam saatlerinde Van’ın Bahçesaray da meydana gelene çığ faciası kurtarma ekibinde görevli olduğu sırada ikinci defa çığ kayması sonucunda Jandarma Astsubay Çavuş Fatih Karagöz’ün şehit olduğu belirtildi. Jandarma Astsubay Çavuş Fatih Karagöz’ün Babası Şalpazarı Kabasakal mahallesinde olup Şehit Karagöz Giresun da Dünyaya gelmiş ve halen Şehit Fatih Karagöz’ün Ailesi İzmit Uzuntarla da ikamet ediyor.61.COM.TR olarak Şehitimizin evinin bulunduğu mahalle muhtarıyla irtibata geçtik ve Şehit evine taziye ziyaretlerine gelenlerin olduğunu ancak Marmara Bölgesinde devam eden olumsuz hava koşullarının'dan dolayı şiddetli fırtınanın devam ettiğini belirtti.


Gazetemizi arayarak resmi bilgi almak isteyenlerin akınına uğradı haberleşme telefonumuz sosyal medya sayfalarında yanlış şekilde haber yapılarak bilgi paylaşımı yapıldığını ve Şehitimizin cenazesinin nerede toprağa verileceği soruyorlar. Bizlerde habercilik ve okuyucularımızı bilgilendirmek adına konuya açıklık getirelim istedik.
Şehit Jandarma Astsubay Çavuş Fatih Karagöz'ün 06.02.2020 Perşembe günü Van da yapılacak törenin ardından ikamet ettikleri Baba ocağı İzmit Uzuntarlada yapılacak törenin ardından toprağa verilecek.

61.COM.TR Ekibi Olarak;Şehidimize Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Şalpazarı
223882 Kez Görüntülendi.
EĞİTİM DERNEĞİ’NDEN KIDIK’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Siyaset
196342 Kez Görüntülendi.
MUHCU’YA İKİ GÖREV
Şalpazarı
267198 Kez Görüntülendi.
Hemşerimiz Kıdık’a Önemli Görev
Kültür Sanat
214020 Kez Görüntülendi.
HEMŞİRELER MUTLULUĞA İMZA ATTILAR
Beşikdüzü
158798 Kez Görüntülendi.
Beşikdüzü Belediyesinde Burhan Cahit Erdem Dönemi
Siyaset
213998 Kez Görüntülendi.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Ortahisar Belediyesi’nde devir teslim töreni
Siyaset
235702 Kez Görüntülendi.
Ortahisar Belediye Başkanlığı’na seçilen CHP’li Ahmet Kaya mazbatasını aldı
Şalpazarı
213973 Kez Görüntülendi.
Oğlumuzun Düğün Merasimine Dostlarımız Davetlidir
Spor
213990 Kez Görüntülendi.
Bileklerini Bükene Aşk Olsun
Şalpazarı
245166 Kez Görüntülendi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Şalpazarı’nda Halka Seslendi, Esnaf Ziyareti Yaptı