Kategoriler

61.com.tr - 61 Haber - Haber 61 - Trabzon Haber

47 Projeye 71.5 Milyon TL'lik Hibe

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Trabzon İl Koordinatörü Şansal Aydoğdu, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’nu ziyaret etti.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Trabzon İl Koordinatörü Şansal Aydoğdu, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’nu ziyaret etti.

Vali Ustaoğlu; TKDK’nın Trabzon’da yürüttüğü faaliyetleri yakından takip ettiğini ifade ederek, “Trabzon’un kalkınması adına TKDK büyük bir fırsattır. . İlimizin ve bölgemizin gelişimine katkı sağlayacak bu faaliyetleri desteklemekten mutluluk duyuyoruz. Yatırım yapmak isteyen herkes vakit kaybetmeden Trabzon İl Koordinatörlüğümüzü ziyaret ederek desteklenen sektörler hakkında bilgi almasını tavsiye ediyoruz” dedi.

Ziyarette Vali İsmail Ustaoğlu’na yapmış oldukları projeler hakkında bilgi sunan TKDK Trabzon İl Koordinatörü Şansal Aydoğdu, “IPARD II Programı 6. Başvuru Çağrı Döneminde TKDK Trabzon İl Koordinatörlüğü olarak toplamda 47 proje aldık.

Projelerimizin sektörel dağılımı; 34 adet Kırsal Turizm ve Rekreasyonel Faaliyetler (otel-restoran yatırımları), 9 adet Zanaatkârlık ve Katma Değerli Yöresel Ürünlerin İşlenmesi ve Pazarlanmasına yönelik yatırımlar, 2 adet Arıcılık, Arı Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanmasına yönelik yatırımlar, 1 adet Bitkisel Üretimin Çeşitlendirilmesi, İşlenmesi ve Paketlenmesine yönelik yatırımlar, 1 adet Su Ürünlerinin Yetiştiriciliği, İşlenmesi ve Paketlenmesine yönelik yatırımlar şeklindedir.

Bu kapsamda yaklaşık yatırım bedeli toplamı 98.793.463,36 TL olan 47 projeye TKDK olarak yaklaşık 71.5 Milyon Türk Lirası hibe dağıtmış olacağız’’ şeklinde konuştu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Şalpazarı
223881 Kez Görüntülendi.
EĞİTİM DERNEĞİ’NDEN KIDIK’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Siyaset
196342 Kez Görüntülendi.
MUHCU’YA İKİ GÖREV
Şalpazarı
267198 Kez Görüntülendi.
Hemşerimiz Kıdık’a Önemli Görev
Kültür Sanat
214020 Kez Görüntülendi.
HEMŞİRELER MUTLULUĞA İMZA ATTILAR
Beşikdüzü
158798 Kez Görüntülendi.
Beşikdüzü Belediyesinde Burhan Cahit Erdem Dönemi
Siyaset
213998 Kez Görüntülendi.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Ortahisar Belediyesi’nde devir teslim töreni
Siyaset
235702 Kez Görüntülendi.
Ortahisar Belediye Başkanlığı’na seçilen CHP’li Ahmet Kaya mazbatasını aldı
Şalpazarı
213973 Kez Görüntülendi.
Oğlumuzun Düğün Merasimine Dostlarımız Davetlidir
Spor
213990 Kez Görüntülendi.
Bileklerini Bükene Aşk Olsun
Şalpazarı
245166 Kez Görüntülendi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Şalpazarı’nda Halka Seslendi, Esnaf Ziyareti Yaptı