Kategoriler

61.com.tr - 61 Haber - Haber 61 - Trabzon Haber

TEMAD Trabzon İl Başkanlığından Basın Açıklaması

TRABZON; TEMAD kısa adıyla faaliyetlerine başlayan İl Başkanı olan Trabzon Şalpazarı İlçesine bağlı Üzüöü mahallesi sakinlerinden merhum Köy Hizmetleri Şefi Veysel Usta'nın emekli Astsubay oğlu Erdoğan Usta tarafından Trabzon da faaliyetlerine başlayan TEMAD basın bildirisi yayınladı.

TRABZON; TEMAD kısa adıyla  faaliyetlerine başlayan İl Başkanı olan Trabzon Şalpazarı İlçesine bağlı Üzüöü mahallesi sakinlerinden merhum Köy Hizmetleri Şefi Veysel Usta'nın emekli Astsubay oğlu Erdoğan Usta tarafından Trabzon da faaliyetlerine başlayan TEMAD  basın bildirisi yayınladı.

Geçtiğimiz günlerde  Suriye -İdlip'te yaşanan acı olaydam dolayı TEMAD Başkan'lığı ,Yönetim Kurulu ve Tüm üyelerimiz ile Birlikte Suriye/İdlip'te Görevli Türk Sılahlı Kuvvetleri'ne mensup Birliklere  yönelik Suriye Rejim güçlerinince düzenlenen hain saldırıda  36 vatan evladımız şehit olmuştur. 40 kahraman silah arkadaşımız da yaralanmıştır. Türk Askerini hedef alan menfur saldırıları şiddetle kınıyor  ve lanetliyoruz.Şehitleimize Allah'tan  rahmet yaralılarımıza acil şifa dileriz.Emekli bir Astsubay  olarak Türk Sılahlı kuvvetleri  ve Türkiye  Cumhuriyeti Güçlü ve köklü bir Devlettir.Bu Hain Saldırıların üstesinden süratle gelerek Cevabını misliyle verecektir.

Suriye Rejiminin insanlığa karşı işlediği suçların biran önce durdurulması maksadıyla ASTANA VE SOÇİ mütabakat süreçlerinin ilgili devletlerle ve uluslararası toplumu üzerlerine düşen  görevi ivedilikle  yerine getirmeye davet ediyoruz. Türk Sılahlı Kuvvetleri'nin her kademesinde görev yapan biz emekli Astsubay 'lar ile Asker kökenli derneğimizin mensupları olarak Verilecek her türlü göreve  hazırız.Türk Sılahlı Kuvvetlerimize Sonsuz destek veriyoruz Bizler herzaman ve daima sizin yanındayız.Tekrar Milletimizin başı sağolsun ;Saygılarımla Trabzon Temad Yönetim kurulu Başkanı Erdoğan Usta

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Siyaset
196339 Kez Görüntülendi.
MUHCU’YA İKİ GÖREV
Şalpazarı
267183 Kez Görüntülendi.
Hemşerimiz Kıdık’a Önemli Görev
Kültür Sanat
214009 Kez Görüntülendi.
HEMŞİRELER MUTLULUĞA İMZA ATTILAR
Beşikdüzü
158797 Kez Görüntülendi.
Beşikdüzü Belediyesinde Burhan Cahit Erdem Dönemi
Siyaset
213996 Kez Görüntülendi.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Ortahisar Belediyesi’nde devir teslim töreni
Siyaset
235702 Kez Görüntülendi.
Ortahisar Belediye Başkanlığı’na seçilen CHP’li Ahmet Kaya mazbatasını aldı
Şalpazarı
213971 Kez Görüntülendi.
Oğlumuzun Düğün Merasimine Dostlarımız Davetlidir
Spor
213990 Kez Görüntülendi.
Bileklerini Bükene Aşk Olsun
Şalpazarı
245165 Kez Görüntülendi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Şalpazarı’nda Halka Seslendi, Esnaf Ziyareti Yaptı
Şalpazarı
254161 Kez Görüntülendi.
Akşener Şalpazarı’nı Ziyaret Etti