Türkiye Araklılı Futbolcu Mehmet Küçük Durmuş'u Konuşmaya Devam Ediyor

Türkiye Araklılı Futbolcu Mehmet Küçük Durmuşu Konuşmaya Devam Ediyor

Türkiye Araklılı Futbolcu Mehmet Küçük Durmuş'u Konuşmaya Devam Ediyor
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
10 Şubat 2020 Pazartesi 20:52

Türkiye Araklılı Futbolcu Mehmet Küçük Küçükdurmuşu konuşmaya devam ediyor. Alanya Kastelspor Forması giyen Mehmet Küçük Durmuş Gole giderken rakip futbolcu’nun sakatlandığını görünce topu dışarı atmış ve bir anda Türkiye’nin en çok konuşulan futbolcusu olmuştu. bu Hareketinden dolayı Alanya Belediye Başkanı Murat Yücel tarafından bir plaket ve 5bin lira para ödülüyle ödüllendirildi. Araklılı Futbolcu verilen para ödülünü Mehmetçik Vakfına bağışlayarak herkesin sevgisini bir kez daha kazanmış oldu.

Araklılı Futbolcu yaptığı açıklamada Ülke olarak şehit verdiğimiz ve doğal afetler sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımızın olduğu bu günlerde, TÜRK milletini onurlandırıp bir nebze de olsa tebessüm ettirebildiysem ne mutlu bana dedi. Bu ödül ve güzel düşünceleri için de ; Öncelikle bizlere her türlü imkanı sağlayan , aile ortamı yaratan Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel’e , Kulüp Başkanımız Levent Uğur’a ve bütün yöneticilerimize çok teşekkür ederim. Biz bu ödülü kendim ve takım arkadaşlarım adına Mehmetçik Vakfına bağışladık dedi.

kaynak;https://www.arihaber.net/

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.