İskofyaspor’a Yeni Forma Sponsoru

Türkiye Voleybol Kadınlar 2.Liginde mücadele eden İskofyaspor kadın voleybol takımı Kobyalar Group ile yeni forma sponsorluk anlaşması imzalad

İskofyaspor’a Yeni Forma  Sponsoru
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
07 Şubat 2021 Pazar 20:54

Trabzon'un Çarşıbaşı ilçe spor salonumuzda Kobyalar Group ile yeni forma lansman anlaşması imza törenine, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu, Kulüp Başkanı Hayri Çakır, Antrenör Coşkun Karadeniz, Kobyalar Grorup  finans sorumlusu Onur Kobya ve sporcular katıldı.

“Voleybolu bırakmayı düşünürken”

Çarşıbaşı Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen programla resmi imzalar atıldı. Atılan imzalar sonrası açıklama yapan takım kaptanı Emel Çetin Demirkol; kulübün kuruluş hikayesi beni çok etkilemişti. Kendini çok şanslı hissettim. Trabzon’a geleli iki sene oldu, yerleştik ve başkanla karşılaştık, körelmiş bir şekildeyken voleybolu bırakmayı düşünürken başkan bey bir takım kurduğunu ve ileriye yönelik güzel düşüncelerinin olduğunu söyledi. Hediğimiz var evet bu hedefleri gerçekleştirmek adına bize destekler geliyor. Herkese teşekkür ederim. Umarım hedeflediğimiz doğrultuda güzel sonuçlar getireceğiz. Çarşıbaşı İlçesi destek anlamında Pandemi dolayısıyla o kadar çok kişi sesini duyurmak istiyor ki bunu sosyal medyadan aldığımız mesajlardan hissedebiliyorum. Eminim ki Pandemi dönemi olmasaydı bu salonumuz seyirci desteğiyle yıkılırdı.

“Kadın voleybolu zor bir spor”

Antrenör Coşkun Karadeniz, emin adımlarla hedefe yürüyen bir takımımız var. Kadın voleybolu zor bir spor. Bazen beklenmedik sonuçlar alınabiliyor. Bunlara nazar boncuğu yada iş kazası diyebiliriz. Psikolojik yönü çok yüksek bir spor. Bazen aksaklıklar olsa dahi hedefimizden sapmış değiliz. Bundan sonraki maçlarımızı kayıpsız geçersek birinci olarak ligi bitireceğiz ki ikinci olarak ta bitirsek Play-Off oynama hedefi koymuştuk. Kulübümüzün ilk senesine o hedefi yakalamış olacağız. İşler iyi gidince böyle destekler olunca hem halkın hem de sponsor desteği bulunca hedefimizi biraz daha yükselttik. En azından yarı finali geçip final grubunda oynamak istiyoruz. Batı takımları oldukça güçlü ki batıda voleybol daha aktif bir spor. Biz elimizden geleni yapıp hem Çarşıbaşı’mıza hem de Trabzon’umuzu en iyi şekilde temsil edeceğiz. Başarılı da olacağımıza inanıyorum.

Yöremizin spora olan sevgisini biliyoruz.

İki yıldır bu güzel projenin içerisinde kurucu başkan olarak olmaktan çok mutlu olduğunu ifade eden kulüp Başkanı Hayri Çakır, öncelikle Büyükliman’ın, Trabzon’un çok önemli bir faaliyetinde bulunuyoruz. Başarılarımız Pandemi döneminde insanlarımıza moral olmaya çalışıyoruz. İnsanlarımızı salonlara çekmeye çalışıyoruz. Diliyorum ki Pandemi çok kısa sürede biter ve insanları şu salonlarda tıklım tıklım bir şekilde ağırlarız. Yöremizin spora olan sevgisini biliyoruz. Ayrıca futbola olan tutkusunu da biliyoruz. Ama insanlara voleybolu, salon sporlarını göstermeye çalışıyoruz. Sporun cinsi çok önemli değil. Bizim amacımız çocuklarımızı bir şekilde salonlara çekmek ve bunu kendimize misyon edindik. Bir jenerasyonu değiştirmeye çalışıyoruz. Biz hafta sonu burada 7-13 yaş arasındaki çocukları gönüllü olarak eğitsel oyunlar öğretmeye çalışıyoruz ki asıl misyonumuz bu. Bunları yapabilirken de destek bulma adına bir rol model olacak bir takıma ihtiyacımız vardı o da bu takım. Aileler benimde kızımda büyüyünce bu ablaları gibi oynayabilir diyebilmeli. Onun için bu takımı oluşturduk. Şu anda da başarılı gidiyoruz. Sadece salon başarısı olarak görmüyorum. Her işimizi iyi yapmaya çalışıyoruz. Bu takımımız gönüllüler ordusu. Bazı işleri yaparken parayla yaptırabiliyorsunuz ama buradaki arkadaşlarım tamamen bu işi gönüllü olarak sahipleniyor ve bu yüzden de çok değerli. Bu tören için bu salonu tırnaklarıyla kazıyarak hazırladılar. Başta yönetici arkadaşlarıma, Çarşıbaşı ve Büyükliman esnaflarına, Akçaabat esnaflarına çok teşekkür ediyorum. Maddi ve manevi destekleri çok oldu. Şurada iki üç aylık bir süremiz kaldı. Kendimizi Play-Off a hazırlıyoruz. Bu sürede bizlere maddi destekleri olabilirse çok seviniriz. Bundan sonraki süreçte salon ve yan reklam alanlarımızda bizlere destek olursalar seviniriz. Desteklere açığız.

“Bu takım Trabzon'un kadınlar liglerindeki tek temsilcisidir”

Yeterince maddi destek bulamadıklarını ifade eden Başkan Çakır; bu gün yaptığımız sponsorluk anlaşması ile iki üç aylık süremizi tamamlayacak şekilde finanse edebileceğimizi düşünüyoruz. Bu günkü anlaşmanın anlamı odur. Bugüne kadar olan altı aylık sürede çok önemli ki pandeminin etkisi çok fazla. Esnafımızın durumu malum bizde onlardan bir şeyler talep ederken daha fazlasını isteme şansımız olmuyor. Projeci yönetimimiz bir proje üstlendi ve takvim kampanyası başlattı. Takvim kampanyamıza destek çok güzel oldu ve yaklaşık bir aylık masraflarımızı karşılamış olduk. İnsanlar bunu ilk başta bir kâğıt parçası olarak gördü. Biz bunu sporseverlerin duvarlarında asılı kalacak bir anı olarak tasarlanmıştır. Kampanyamız devam ediyor destek olmak isteyenler gönüllerince destek olabilirler. Çünkü bu takım bir guruhun takımı değildir. Bu takım Çarşıbaşı’nın, Büyükliman’ın ve Trabzon'un bir takımıdır. Trabzon'un kadınlar liglerindeki tek temsilcisidir.

“Trabzon yerel basınına çok fazla açılamadık”

Biz futbol odaklı bir şehir olduğumuz için yazılı ve görsel basında fazla yer bulamadıklarının ezikliğini yaşadıklarını söyleyen Başkan Çakır, il olarak futbolun gölgesinde kalıyoruz. Şu an pandemide haber niteliği taşıyan çok haber yok. Bu kadar güzel oluşum varken, lansman tarafını güzel yapmaya çalışırken sosyal medya hesaplarımızdan 200 bin izlenme kazandı. Bu büyük bir rakam aslında, bu da güzel bir tanıtım videosuyla oldu. Sizler gibi basın mensubu Abilerimizin bizleri başından beri desteklediğini biliyoruz. Trabzon yerel basınına çok fazla açılamadı bunun nedeninin futbol odaklı olduğumuzdan olduğunu söyleyebilirim. Takımın Trabzon’a gelmesini çok istediler bu yönde çok baskı oluştu. Biz bu bölgenin takımıyız. Trabzon’da mücadele etmiş olsaydık biraz daha pozitif ayrımcılık yapabilir diler. Biz her zaman söylüyoruz biz yöremizi temsil eden tek takım ve Trabzon'un takımıyız diyoruz. Bizler basın anlamında da destek olursalar çok ama çok memnun oluruz. Pandemi dolayısıyla basın kuruluşlarına ziyaret ve destek anlamında fazla ziyaret edemiyorum bunun nedeni Pandemi dolayısıyla takıma zarar vermekten çekiniyorum. Pandemi den sonra ziyaretlerimiz artarak devam edecek.

“Her branşta destek olacağız”

Çarşıbaşı İlçesi başarıya aç bir ilçe olduğunun altını çizen Kopyalar Grup Finans Sorumlusu Onur Kobya, biz burada doğduk, burada büyüdük, burada öleceğiz ve çocuklarımız buraya gelecek. O yüzden Çarşıbaşı’nın her branşında bizler destekçi olacağız. Arkadaşlarımız güzel bir oluşum yaptılar kendilerini tebrik ediyorum.  Ham teknik heyeti, sporcuları, yöneticileri güzel bir birliktelik sağladılar. Sonucunda da başarılarını görüyoruz o yüzden bizde çorbalarında bir tuzumuz olsun diye destek olduk ve bu destek sürecek.

Haber Kaynağı;Gazete Vakfıkebir

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.