Çaykaralı Yunus Emre Bayraklı Mersin Gülnar Kaymakamı oldu

Çaykaralı Yunus Emre Bayraklı Mersin Gülnar Kaymakamı oldu
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
19 Eylül 2020 Cumartesi 20:16

Çaykaralı  Yunus Emre Bayraklı, İki üniversite bitirdi, Kaymakam refikliği yaptı ve son kararname ile Mersin’in Gülnar ilçe kaymakamlığına asaleten atandı, Adaletli bir yönetim sözü verdi.

Bayraklı kimdir?

Trabzon Çaykara İlçesinde dünyaya geldi. Lise öğrenimini Ankara’da Hasan Ali Yücel Anadolu Öğretmen Lisesi’nde tamamladı. 2011 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünden mezun oldu. İkinci üniversite öğrenimini ise 2013 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme bölümünde tamamladı. Vatani görevini 2013 yılında Şırnak’ta yaptı. 2015 yılında Çevre Şehircilik Bakanlığında Kentsel Dönüşüm Alanında Sözleşmeli Uzman olarak görev aldı. 2017 yılında Sosyal Güvenlik Kurumuna geçerek SGK Denetmen Yardımcısı olarak bir yıl görev yaptı. 2018 yılında Kaymakam Adayı olarak Kırıkkale Valiliğinde İl Stajı, sonrasında Çorum İli Sungurlu İlçesinde Kaymakam Refikliğini tamamladı. Ankara’nın Bala ve Bolu’nun Yeniçağa İlçelerinde Kaymakam Vekilliği yaptı. Manisa İlinde Mülkiye Teftiş stajını tamamladıktan sonra İngiltere’nin Londra şehrinde bulunan City, University of London’da dil eğitimi aldı. 106. Dönem Kaymakamlık Kursunu üstün başarı ile bitirdikten sonra ilk ataması Mersin Gülnar Kaymakamlığı olmuştur. Evli ve bir çocuk babası aynı zamanda Ankara Emniyet müdürü servet yılmaz’ın ağabeyi Muzaffer yılmaz’ın da damadıdır.’

Haber Kaynağı :Taka Gazetesi

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.