Kızlarıyla Uzungöle Tatile Gelen Anne Kızlarının Gözü Önünde Dereye Yuvarlanarak Boğuldu

Trabzon Yomra Namk Kemal mahallesinde yaşadığı öğrenilen olan 6 ve 8 yaşında iki kız çocuğunu alarak Çaykara Uzungöl’e gezmeye gelen 27 yaşındaki Kübra Adakul kiraladığı elektrikli bisikletini geri çevirmek için kızlarını indirmesin ardından kontrolünü kaybederek kızlarının gözü önünde dereye yuvarlanarak hayatını kaybetti

Kızlarıyla Uzungöle Tatile Gelen Anne Kızlarının Gözü Önünde Dereye Yuvarlanarak Boğuldu
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
07 Haziran 2020 Pazar 22:57

Trabzon Yomra Namık Kemal mahallesinde  yaşadığı öğrenilen   6 ve 8 yaşında iki kız çocuğunu alarak Çaykara Uzungöl’e gezmeye gelen 27 yaşındaki  Kübra Adakul kiraladığı elektrikli bisikletini geri çevirmek için kızlarını indirmesin ardından  kontrolünü  kaybederek kızlarının gözü önünde  dereye yuvarlanarak hayatını kaybetti.

Çatma Mevkiinden Multat Köyü istikametine hareket eden Adakul 200 metre gittikten sonra geriye dönmek istedi.Elektrikli bisikleti çevirmek için kızlarını bisikletten indiren Kübra Yurdakul bisikleti çevirmeye çalışırken dereye uçtu.

Edinilen bilgiye göre bugün saat 17:00 sularında Uzungöl-Demirkapı (Haldizen) yolunda elektrikli bisiklet kullanırken kontrolünü kaybettiği bisikletle birlikte dereye düşen Kübra Yurdakul (27) boğularak hayatını kaybetti. Kayserili olduğu öğrenirken Yurdakul’un cesedi dereye düştüğü yerin 500 metre kadar aşağısında bulundu. Kübra Yurdakul’un beraberinde bulunan 6 ve 8 yaşındaki iki çocuğu Uzungöl Jandarma Karakoluna getirildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı. Çaykara Mehmet İlhan Durgun Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı  Uzungöl’de önceki yıllarda da ölümle sonuçlanan elektrikli bisiklet kazaları yaşanmıştı.

Dün elim bir kaza sonucu kızlarının önünde dereye yuvarlanarak yaşamını kaybeden  Kübra Adakul göz yaşları aradında ikamet ettiği Trabzon Yomra Namık Kemal mahallesinde göz yaşları arasında ebediyete uğurlandı. Haber metninde merhumenin Kayserili olduğu bilgi teyidi olmuştu ancak merhumenin teyze oğlu olduğunu belirten Olgun bey bizimle irtibata geçerek  gerekli açıklamaraı yaparak göz yaşları arasında ebediyete uğurlandığını belirtti. 

KAYNAK;ÇAYKAKARA GAZETESİ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Acı - 4 yıl önce
Allah rahmet eylesin