DERNEKPAZARI KAYMAKAMLIĞINA ANIL ADIGÜZEL ATANDI

DERNEKPAZARI KAYMAKAMLIĞINA ANIL ADIGÜZEL ATANDI
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
20 Ağustos 2021 Cuma 21:52

Resmi Gazete kararlarına göre İstanbul ve İzmir başta olmak üzere 624 mülki idare amirinin görev yeri değişti. 624 mülki idare amirinin görev yerleri liyakat ve kıdemleri dikkate alınarak değiştirildi. Peki, Mülki idari amir kimdir, görevleri nedir? İşte görev yeri değişen mülki idare amirlerinin isim listesi ve yeni yerleri.

Mülki idare amirler ile ilgili kararname gündemdeki haberlerden biri oldu. Peki, İstanbul ve İzmir'de görev yapan mülki idare amirlerinin de arasında olduğu 624 mülki idare amirinin görev yerlerinde değişiklik yapılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı, Resmi Gazete'de yayımladı. Peki, mülki idare amiri kimlerdir? İşte görev yeri değişen mülki idare amirlerinin listesi...

Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararnamesi ile 624 mülki idare amirinin görev yeri değişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan veya hizmet ve mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan

Mülki idare amirliği, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunundaki Mülki İdare sınıfına mensup olarak, kamu hizmetinde bulunan kişilerin yaptığı görevi tanımlar.

Dernekpazarı Kaymakamlığına Anıl Adıgüzel atandı

Kaymakam Anıl Adıgüzel 29 Mayıs 1991 yılında Merzifon'da doğdu. Liseyi İstanbul/Bağcılar Barbaros Anadolu Lisesi'nde bitirdi. Üniversiteyi İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü'nde okudu. Daha sonra Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Dış Ticaret Bölümü' nü tamamladı. 2013 yılı yaz döneminde İstanbul Büyükşehir Belediyesi' nde stajını tamamladı ve özel sektörde çeşitli firmalarda çalıştı. 2016 yılında Vergi Denetim Kurulu' nda Vergi Müfettiş Yardımcılığı mesleğine başladı. 2017 yılında Kaymakamlık sınavını kazanarak Tekirdağ Kaymakam Adayı olarak mesleğe intisap etti. Afyonkarahisar/Sinanpaşa' da vekalet yaptı. İngiltere University of Sheffield'da yabancı dil eğitimi aldı. Kaymakamımız Anıl Adıgüzelevli olup iyi derecede İngilizce bilmektedir. Kaymakam İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün 25.10.2019 tarih ve 13591005-903.02.02 sayılı yazısı ile ilçemiz kaymakamlığına atanıp 28.10.2019 tarihinde göreve başlamıştır.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.