Kaymakam Çiçek’ten Solaklı Fen’e ziyaret

Trabzon Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek Solaklı Fen Lisesi’nde üniversite sınavına hazırlanan 12. Sınıf öğrencilerini ziyaret ederek kendileriyle sohbet etti.

Kaymakam Çiçek’ten Solaklı Fen’e ziyaret
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
30 Eylül 2020 Çarşamba 15:33

Trabzon Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek Solaklı Fen Lisesi’nde üniversite sınavına hazırlanan 12. Sınıf öğrencilerini ziyaret ederek kendileriyle sohbet etti.İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ile birlikte okulu ziyaret eden Kaymakam Çiçek’i Okul Müdürü Vehap Kurt ve yöneticiler karşıladı. Ziyarette tek tek öğrencilerle tanışan Kaymakam Çiçek öğrencilere önemli mesajlar verdi. Çiçek; “Çok güzel bir ortamda eğitim öğretim görüyorsunuz.

Bu imkanları sağlayan, bunda emeği geçen herkesi kutluyorum. Sevgili gençler, yarının Büyük Türkiye’si sizlerin elinde yükselecektir. Onun için hangi meslek olursa olsun mesleğinizi kimsenin tesiri altında olmadan kendiniz seçin. Ne olmak istiyorsanız siz o mesleği seçin. Kendinize geleceğin Selçuk Bayraktar’ı, Aziz Sancar’ı olarak bakın. Türk İslam dünyası sizlerden çok şey bekliyor. Sizler bu umuda, bu anlayışa göre geleceğin değişen dünyasına ve fırsatlarına göre ufkunuzu geniş tutun. Bizler bu yolda her zaman sizlerin yanınızdayız. Kapımız her daim sizlere açıktır. Sizleri çok seviyoruz.

Sizlerden ülkemiz ve insanlık adına çok şey bekliyoruz. Allah yolunuzu, bahtınızı açık etsin. Başarılarınız daim olsun” diyerek duygularını ifade etti.Öğle yemeğini öğrencilerle birlikte yiyen Kaymakam Çiçek ve Müdür Kabahasanoğlu, yemeğin ardından öğretmelerle buluştu. Okulda görev yapan öğretmenlerle tanışan Kaymakam Çiçek, onlarla sohbet ederek yeni eğitim- öğretim yılında başarılar diledi.

Haber Kaynağı;Of Ajans

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.