Kaymakam Fırat’tan Huriye Kaya’ya ziyaret

Trabzon'un Of’un Aşağı Kışlacık Mahallesi’nde 3 köpeğin saldırısına uğrayan ve kolu kesilen Huriye Kaya’yı evinde ziyaret eden Kaymakam Eyüp Fırat, Kaya’ya ve ailesine geçmiş olun dileklerini iletti.

Kaymakam Fırat’tan Huriye Kaya’ya ziyaret
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
25 Temmuz 2020 Cumartesi 07:07

Trabzon'un Of’un Aşağı Kışlacık Mahallesi’nde 3 köpeğin saldırısına uğrayan ve kolu kesilen Huriye Kaya’yı evinde ziyaret eden Kaymakam Eyüp Fırat, Kaya’ya ve ailesine geçmiş olun dileklerini iletti.Of’un Aşağı Kışlacık Mahallesi’nde 3 köpeğin saldırısına uğrayan ve kolu kesilen Huriye Kaya’nın hastanedeki tedavisi tamamlandı.

Sabah saatlerinde çay bahçesine çay toplamaya giden Huriye Kaya, biri pitbul cinsi ikisi de Alman kurdu cinsi olmak üzere toplam 3 köpeğin saldırına uğramıştı. Saldırı sonucu sol kolu parçalanan ve vücudunda çok sayıda yara oluşan Kaya, KTÜ TIP Fakültesi’nde tedavi altına alınmıştı. 8 tane ameliyat geçiren Kaya’nın sol kolu kurtarılamayarak kesildi.

Hastanedeki tedavisi tamamlanan Kaya, Aşağı Kışlacık Mahallesi’ndeki evinde istirahat ediyor. Kaya’yı evinde ziyaret eden Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Kaya’ya be ailesine geçmiş olun dileklerin iletti.

Kaya ve ailesine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’nun selamlarını ve geçmiş olsun dileklerini ileten Kaymakam Fırat, Kaya ailesine her türlü yardıma hazır olduklarını iletti.

Ziyaret nedeniyle mutlu olduğunu ifade eden Huriye Kaya; “Allah devletimizden ve doktorlarımızdan razı olsun. Allah böyle bir olayı düşmanımın başına vermesin. Çok büyük bir felaket yaşadım. O köpekler beni orda canlı canlı yiyeceklerdi. Yaşayacak günüm varmış. 8 kez bıçak altına yattım. Psikolojim bozuldu. O anlar aklımdan çıkmıyor. Her an yeniden yaşıyorum. Ağrılarım devam ediyor. Eşim hasta. Kızım hasta. 3 torunumun hizmetini ben yapıyordum. Şimdi ben de hizmete muhtaç hale geldim” ifadelerini kullandı.

Ülkemizde son dönemlerde çok sayıda bu tür köpek terörü yaşandığını belirten Huriye Kaya’nın kızı Derya Kaya; “Bu ziyaretiniz bizleri çok mutlu etti. Bu olayları haberlerde izliyorduk. Bizim başımıza geldi. Bu olayın son olmasını istiyorum. Mahkeme süreci devam ediyor. Öyle bir karar verilsin ki emsal niteliğinde olsun. Bir daha kimse sorumluluğunu alamayacak köpekleri bakma cesaretinde bulunmasın. Gerçekten canımız çok yandı. Bu bir kaza değil, bu çok büyük bir ihmal. Ortada bir bomba vardı bu bizde patladı. Takdiri ilahi. İsyan etmiyoruz ama gerekenlerin de yapılmasını istiyoruz. Bizim canımız cidden çok yandı. Babam yüzde 65 engelli. Bizi ayakta tutan annemdi. Şu an annem de egeli pozisyonuna düştü. Bütün ailemiz perişan oldu” diye konuştu.

Kaymakam Fırat’ın ziyareti nedeniyle çok mutlu odluklarını belirten Kaya’nın abisi Emekli İmam Hatip Yaşar Ayaz; “Hastamız son iki günde çok hızlı bir iyileşme gösterdi. Bütün sevenlerimizin, dostlarımızın hatimleri ve duaları sayesinde rabbim duaları kabul etti ve hastamız bize döndü. Allah devletimize, milletimize ve sizlere zeval vermesin” dedi.

Ailenin her türlü sorunlarıyla yakından ilgileneceklerini belirten Kaymakam Fırat; “Ailemize psikolojik destek olsun, maddi ve manevi destek olsun her türlü desteğimizle yanlarında olacağız. Huriye ablamız büyük bir travma yaşamış. Kolay değil. İnşallah bu süreci atlatacak ve normal yaşamına dönecek” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı;Of Ajans

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.