Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş öğretmenleri Evinde Ziyaret Etti

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş öğretmenleri Evinde Ziyaret Etti Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş öğretmenliğe yeni başlayan ve Trabzon Eğitim Ailesine yeni katılan öğretmenlere ayrı bir önem vererek kendilerini evlerinde ziyaret ediyor.

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş öğretmenleri Evinde Ziyaret Etti
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
15 Mart 2020 Pazar 21:57

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Bektaş ve Şube Müdürleri Gülsüm Memişkaptanoğlu ve Serkan Harput ile birlikte Of’a gelen İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, Hacı Mehmet Bahattin Ulusoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ve Okul Müdürü Bülent Saka tarafından karşılanan ve kendilerinden okul hakkında bilgiler alan Müdür Aktaş, öğretmenliğe yeni başlayan Denizcilik Alanı Öğretmeni Yavuz Yıldırım ve İnşaat Teknolojisi Öğretmeni Osman Turgut Topbaş’ı okulun lojmanındaki evlerinde ziyaret etti.

Müdür Aktaş’ın sürpriz ziyaretiyle mutlu olan öğretmenler, çiğköfte yoğurarak misafirlerine ikramda bulundular.Eğitimdeki en büyük payın öğretmenlere ait olduğunu ifade eden Müdürü Aktaş; “Trabzon Milli Eğitim Ailesi olarak eğitimde elde ettiğimiz başarıda en büyük pay kuşkusuz fedakârca çalışan öğretmenlerimizindir. İlimizin doğusundan batısına kadar fırsat buldukça okul ve kurum ziyaretleri gerçekleştiriyor, öğretmenlerimizle bir araya geliyoruz. Her fırsatta bizler büyük bir eğitim ailesi olduğumuzu ve aile kültürü ile çalıştığımızı vurguluyoruz. Geleceğin teminatı olan yavrularımızı geleceğin büyük Türkiye’sine ancak azimli, fedakâr, çalışkan ve ufku açık öğretmenler yetiştirecektir.

Bugün de Of’ta mesleğine bu yıl başlamış, heyecanlı, dinamik, arzulu öğretmenlerimize misafir olduk. Onların gözündeki ışığı gördük. Misafirperverliklerine teşekkür ediyorum. Her zaman yanınızda olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Bu duygularla yeni genç meslektaşlarıma başarılar diliyorum. Rabbim sağlıklı nice başarılı hizmet dolu yıllar diliyorum” diye konuştu..

KAYNAK;Of Ajans

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.